Verandering in goede banen leiden

Thema: Verandering als katalysator om de distributieactiviteiten te stimuleren en de steeds veranderende markteisen te beheersen met een pioniersmentaliteit, flexibele portfolio en services

Leestijd 3 minuten

Partnerschap voor vooruitgang

Hoe u profiteert van onze toewijding aan duurzaamheid

Thema: In het steeds veranderende landschap van Smart Industrial Connectivity is duurzaamheid niet alleen maar een modewoord - het is de hoeksteen van de vooruitgang die de toekomst van onze industrie vormgeeft. Als distributeurs hebben uw keuzes grote invloed, niet alleen op uw winstgevendheid maar ook op uw klanten en de samenleving in het algemeen. Daarom is het werken met de juiste partner essentieel.

Leestijd 3 minuten

Expertise voor geoptimaliseerde klantenondersteuning

Ontdek ons slimme leerplatform

Thema: Gedeeld succes op basis van gedeelde kennis: Dynamische markten vragen steeds complexere producten. Om het verkooppersoneel optimaal voor te bereiden op de groeiende uitdagingen, hebben we een uitgebreid aanbod aan trainingen ontwikkeld.

Leestijd 3 minuten

Maximale efficiëntie en toekomstbestendig

SNAP IN - revolutionair eenvoudig en beschikbaar in steeds meer productlijnen

Thema: Elektrische distributeurs staan vaak voor de uitdaging om oplossingen te bieden die een aanzienlijke verhoging van de efficiëntie en productiviteit mogelijk maken. Weidmüllers vernieuwende SNAP IN-verbindingstechnologie levert aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen op in het productieproces.

Leestijd 3 minuten

Ontgrendel het potentieel van digitale transformatie

De industriële IoT biedt enorm veel mogelijkheden.

Thema:Als distributiepartner van Weidmüller kun je profiteren door je dienstenaanbod dienovereenkomstig aan te passen en uit te breiden. Naast de klassieke onderdelen spelen aanvullende software en diensten een doorslaggevende rol bij het succes. Als sterke partner biedt Weidmüller zijn klanten een breed scala aan oplossingen met een aanzienlijke toegevoegde waarde.

Leestijd 3 minuten

Perfect voldoen aan groeiende installatievereisten

Toekomstgerichte oplossingen voor de infrastructuur van Weidmüller

Thema: Er worden wereldwijd steeds hogere eisen aan de infrastructuur van gebouwen gesteld. Om het distributeurs mogelijk te maken aan deze veelheid aan eisen te voldoen, heeft Weidmüller doeltreffende, flexibele en vooral toekomstbestendige oplossingen in zijn portfolio.

Leestijd: 3 minuten

PV-systemen eenvoudig, snel en veilig installeren

Met perfecte ondersteuning van het Weidmüller PV-portfolio

Thema: De snel stijgende elektriciteitsprijzen en het toenemende klimaat- en milieubewustzijn hebben de afgelopen maanden geleid tot een explosieve vraag naar fotovoltaïsche systemen. Het IEA en Otovo gaan ervan uit dat er dit jaar in Europa ongeveer 1,2 miljoen nieuwe PV-systemen zullen worden geïnstalleerd. Om het grote aantal nieuwe installaties zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken, biedt Weidmüller haar partners innoverende producten en oplossingen.

Leestijd: 3 minuten

De bedradingsrevolutie

SNAP IN - de snelste verbindingstechnologie van Weidmüller

Thema: Bij de constructie van de schakelkast moeten installatiewerkzaamheden steeds sneller en efficiënter worden uitgevoerd, totdat het in de toekomst uiteindelijk geautomatiseerd wordt.

Leestijd 3 minuten

Ontwikkeling van producten op basis van ideeën

Van de "digitale tweeling" tot de gefabriceerde schakelkast

Thema: Heden ten dage is het verhogen van de efficiëntie bij het bouwen van schakelkasten alleen mogelijk met behulp van consistente datastructuren. Met de Weidmüller Configurator (WMC) bieden we gebruikers een technisch hulpprogramma dat al deze processen perfect ondersteunt.

Leestijd 3 minuten

Weidmüller Distribution PRO

Topic: Je bereikt verkoopsucces door je expertise op de best mogelijke manier te presenteren. Het nieuwe Distribution PRO programma onderscheidt Weidmüller verkooppartners van de massa en maakt hen nog aantrekkelijker voor eindklanten.

Leestijd 4 minuten

Werkplekoplossingen

Thema: Laat werkplekoplossingen voor u werken. De systematische aanpak van Workplace Solutions onthult zowel opbrengstpotentieel als de mogelijkheid van langdurige klantrelaties voor onze distributiepartners. Consultative selling eenvoudig gemaakt.

Leestijd 3 minuten

Benutten van IIoT

Thema: Het begrijpen van het industriële IoT is als het leren spreken van een nieuwe taal, alleen is deze datagestuurd. Weidmüller bied de makkelijke weg naar de IoT  om onze distributiepartners te helpen leren vloeiend "data" te spreken en de stap  te zetten van gegevens naar waarde.

Leestijd 4 minuten

Perfecte aanvullingen

Meer distributie informatie