Engineering-ondersteuning en montage op maat

Automation engineering en connectivity consulting behoren tot onze diensten, evenals assemblage van samengestelde producten. We ondersteunen het proces van het idee tot het product met onze Weidmüller Configurator en het Fast Delivery Service-proces.

Engineering-ondersteuning en montage op maat

Expertise in automatisering en connectiviteit - verbonden over de hele wereld: onze ervaren engineers bij je in de buurt kunnen de problemen die je dagelijks tegenkomt, oplossen door met je samen te werken. Je kunt profiteren van uitgebreid advies en engineering-ondersteuning van professionele adviseurs en van onze engineering-software Weidmüller Configurator.

Met dezelfde professionele vaardigheden realiseren wij je engineering fysiek.

Of het nu gaat om een gedrukte marker, een geassembleerde en afgesloten kabel of compleet geassembleerde behuizingen en klemmenrails. Deze laatste zelfs in de kortste tijd met onze Fast Delivery Service.

Advies en engineering voor je individuele oplossing

Advies en engineering

Advies en engineering

Advies en engineering

De uitdaging voor jou is het verlagen van de kosten en het verhogen van de efficiëntie. Dit vraagt om intelligente, individuele oplossingen. Of het nu gaat om gemodificeerde producten, voorgemonteerde montagerails of complete kleine kasten - onze toepassingscentra bieden een hooggekwalificeerde engineerings- en productieservice op maat.

Connectivity Consulting

Connectivity Consulting

Connectivity Consulting

Onze drijfveer is het optimaliseren van je efficiëntie. Naast ons productaanbod ondersteunen wij je dus met ons dienstenaanbod in alle fasen van de machinebouw. Het resultaat van deze samenwerking is een reductie tot 30% in cyclustijden, tot 20% meer ruimte in de schakelkast en een aanzienlijke vermindering van het aantal storingen.

Met Weidmüller kun je rekenen op een partner die thuis is in de industriële omgeving. Ons ervaren Connectivity Consulting-team geeft een praktische impuls in plaats van alleen maar abstracte theorieën.

Engineeringsoftware Weidmüller Configurator

Vereenvoudig je planningsproces met onze engineering-software

Vereenvoudig je planningsproces met onze engineering-software

Vereenvoudig je planningsproces met onze engineering-software

De schakelkast is het besturingscentrum voor voortdurend evoluerende machines en productiecellen. Door de vroege integratie in het planningsproces, vereenvoudigen Weidmüller engineeringoplossingen je productontwikkeling.

Gemonteerde montagerails

Flexibel ontworpen om aan je vereisten te voldoen

Je processen in de paneelbouw moeten snel, flexibel en productief zijn. Dit is de enige manier om kosten te drukken en efficiëntie te verhogen. Afhankelijk van de toepassing in kwestie stel je verschillende vereisten aan de engineeringservice, de leveringssnelheid en de te leveren flexibiliteit.
Werken aan een klantspecifieke oplossing

  • Toepassingsspecifieke ontwikkeling
  • Het definiëren van de taak
  • Productie, logistiek, documentatie
  • Individueel advies

Gemodificeerde en gemonteerde behuizingen

Je denkt aan je concurrentievoordeel

Om internationaal te kunnen concurreren, moeten je installaties voldoen aan hoge normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en prestaties. De slimme combinatie van overleg, toepassingsexpertise en branchekennis is onze sleutel tot het vinden van een op maat gemaakte oplossing voor je toepassing.Kosten verlagen en efficiëntie verhogen

  • Je individuele oplossing
  • Professionele installatie
  • Kwaliteitsmanagement
  • Snelle en flexibele levering

Andere maatwerkoplossingen