Advies en engineering

Automatiseringstechnologie en Connectivity Consulting vormen slechts enkele van onze services. We ondersteunen ook het proces van het idee tot het product met onze Weidmüller Configurator.

Advies en engineering

Expertise in automatisering en connectiviteit - wereldwijd verbonden: onze ervaren engineers bij je in de buurt lossen samen met jou de problemen op die je elke dag tegenkomt. Je kunt profiteren van uitgebreide advies- en engineering-ondersteuning door professionele adviseurs.

easyConnect - uw industriële serviceplatform

Uw model, installeren en bedienen - easyConnect voegt waarde toe aan uw processen en producten. Het geïntegreerde, modulaire en schaalbare aanbod van ons cloudplatform kan eenvoudig worden afgestemd op uw individuele gebruiksscenario.

Advies en engineering

De uitdaging voor jou is het verlagen van de kosten en het verhogen van de efficiëntie. Dit vraagt om intelligente, individuele oplossingen. Of het nu gaat om gemodificeerde producten, voorgemonteerde montagerails of complete kleine kasten - onze toepassingscentra bieden een hooggekwalificeerde engineerings- en productieservice op maat.

Connectivity Consulting

Onze drijfveer is het optimaliseren van je competitiviteit. Naast ons productaanbod ondersteunen wij je dus met ons dienstenaanbod in alle fasen van de machinebouw. Het resultaat van deze samenwerking is een reductie tot 30% in cyclustijden, tot 20% meer ruimte in de schakelkast en een aanzienlijke vermindering van het aantal storingen.

Met Weidmüller kun je rekenen op een partner die thuis is in de industriële omgeving. Ons ervaren Connectivity Consulting-team geeft een praktische impuls in plaats van alleen maar abstracte theorieën.

Vereenvoudig uw planningsproces met onze engineering software Weidmüller Configurator

De schakelkast is het besturingscentrum voor voortdurend evoluerende machines en productiecellen. Door de vroege integratie in het planningsproces, vereenvoudigen Weidmüller engineeringoplossingen je productontwikkeling.

Geaccrediteerd laboratorium

De kwaliteit, prestaties en veiligheid van je producten worden geleverd door ons geaccrediteerde laboratorium