Carrière

Leer Weidmüller kennen als werkgever

Carrière

Kansen herkennen. Uitdagingen aangaan.

Persoonlijke verantwoordelijkheid is essentieel voor het stimuleren van Weidmüller's drijvende kracht. Gefascineerd door de mogelijkheden van digitalisering en gemotiveerd door onze klanten, zoeken we naar uitdagingen in de ontwikkeling van intelligente producten en slimme systemen, van de sensor tot de cloud. We leren graag ambitieuze, gedreven mensen kennen die kansen herkennen en hun eigen ideeën durven te implementeren binnen een internationale groep. Van het eerste idee tot en met het uiteindelijke resultaat. Vrijheid betekent immers ook verantwoordelijkheid. Niet alleen drijf je Weidmüller vooruit op de weg naar Industry 4.0 - je opent ook volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Wij zijn Weidmüller Benelux

Kantoor te Hilversum

Of het nu gaat om de automobielindustrie, de elektriciteitsproductie of het watermanagement - bijna geen enkele van de huidige branches kan zonder elektronica en elektrische connectiviteit. In deze geïnternationaliseerde, technologisch veranderende wereld neemt de complexiteit van de vereisten snel toe door de opkomst van nieuwe markten. Nieuwe, meer gevarieerde uitdagingen moeten worden overwonnen, en de oplossingen daarvoor zullen niet alleen in hightechproducten worden gevonden. Connectiviteit is de sleutel, of het nu gaat om stroom, signalen en gegevens, eisen en oplossingen of theorie en praktijk. Industrial Connectivity heeft verbindingen nodig. En dat is precies waar we voor staan.

Onze verantwoordelijkheid

We werken op een duurzame manier, om het bedrijf en het milieu door te geven aan de volgende generatie, in een succesvolle en gezonde conditie. Geïntegreerd en waardegericht duurzaamheidsmanagement is stevig verankerd in ons bedrijf.

Social Media

Feel free to connect

benelux@weidmueller.com