Het herkennen van kansen. Uitdagingen accepteren.

Het herkennen van kansen. Uitdagingen accepteren.

Bouw aan je toekomst bij Weidmüller

Normen & waarden

Innovatiekracht. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën, willen nieuwe manieren vinden en innovatieve oplossingen bedenken voor individuele behoeften. We hebben normen en waarden voor sociale interactie binnen onze teams en in het algemeen. We willen gezamenlijk sociaal verantwoord handelen, onze waarden uitdragen en zo de toekomst vormgeven.

Vertrouwen & samenwerking. De basis van alles wat we doen is vertrouwen en samenwerking. We zijn ons daar terdege van bewust en leven daar ook naar. We zijn altijd in dialoog. Dat is de enige manier waarop we van elkaar kunnen leren en de behoeft en speciale wensen kunnen begrijpen.

Toewijding, begrip, vindingrijkheid en interactie – dit zijn bouwstenen die Weidmüller verder helpt met het vormen van de toekomst.

Een omgeving die je zal inspireren

Volgens een Mongools gezegde kun je geen knoop leggen met slechts één hand. Hoe complexer de taak, des te meer helpende handen je nodig hebt. Alleen een reeks capaciteiten en vaardigheden leiden tot optimale resultaten. Daarom is de ontwikkeling van onze werknemers net zo belangrijk voor ons als werken en leven in harmonie.

Om je alle kansen te geven om gemeenschappelijke doelen te bereiken, hebben we een werkomgeving gecreëerd die je de vrijheid geeft ideeën, oplossingen of plannen tot leven te wekken. Speciale diensten en algemene voorzieningen zorgen voor een creatieve en productieve omgeving waarin het werken plezier geeft.

Bij Weidmüller krijg je de ruimte om te ondernemen, binnen een prettige werksfeer

Frank de Rooij

Feel free to connect

benelux@weidmueller.com