Technische gegevens

Voor een snelle integratie van onze producten in je ontwerp zijn er veel digitale productgegevens voor technische systemen zoals EPLAN, Zuken E3.serie, WSCAD en vele andere beschikbaar om te downloaden.

Technische gegevens
Met de hoge kwaliteit van het assortiment Weidmüller-productgegevens bieden we onze klanten een beter onderzoeks- en materiaalcreatieproces in het ERP-systeem, inclusief levenscyclusinformatie.

Daniel Gaudencio Saraiva, Senior Partner Manager SPARETECH GmbH

Met het downloaden van de gegevens accepteert de gebruiker Weidmüller's gebruiksvoorwaarden

Met het downloaden van de gegevens accepteert de gebruiker Weidmüller's gebruiksvoorwaarden

Weidmüller streeft ernaar om haar producten voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren. Wij behouden ons daarom het recht voor om producten te leveren die - in de zin van verbetering - kunnen afwijken van de in de productgegevens vermelde producten. Gebruikers worden verzocht om altijd een bevestiging te vragen van de respectievelijke specificaties. Onder geen enkele omstandigheid kan Weidmüller verantwoordelijk worden gehouden voor misbruik van productgegevens. De verantwoordelijkheid voor de keuze van de apparaten en de aanname van de waarden voor de berekening ligt uitsluitend bij de gebruiker.

AmpereSoft

AmpereSoft

AmpereSoft

AmpereSoft GmbH, is een jong bedrijf, maar met tientallen jaren ervaring en speciale kennis op het gebied van engineering tools en mastergegevensprocessen. AmpereSoft biedt je leveranciersonafhankelijke, bewezen en procesgeoriënteerde softwaretools en adviseert je over alle aspecten van het optimaliseren van je processen voor het management van mastergegevens.

Ons ToolSystem optimaliseert je processen gedurende de gehele levenscyclus met een snelle configuratie van complete switchapparatuur, flexibele offerteberekening, standaard temperatuurberekening conform DIN EN 61439-1, praktijkgerichte detailengineering en uitgebreide functies voor het onderhoud van materiaalgegevens voor ETIM, eCl@ss Advanced

Aucotec

Aucotec

Aucotec

AUCOTEC ontwikkelt engineering-software voor de gehele levenscyclus van machines, installaties en mobiele systemen - met meer dan 30 jaar ervaring. De oplossingen van AUCOTEC variëren van stroomdiagrammen via procesbesturing en elektrotechniek voor grootschalige installaties tot modulair harnasontwerp in de automobielindustrie.

AUCOTEC software wordt over de hele wereld gebruikt. Naast het hoofdkantoor in Hannover heeft AUCOTEC nog zes andere vestigingen in Duitsland en dochterondernemingen in China, Zuid-Korea, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Oostenrijk, Polen, Zweden en de VS. Een wereldwijd netwerk van partners zorgt voor lokale ondersteuning over de hele wereld.

Productgegevens voor Engineering Base

Met de importinterface voor productgegevens kun je gegevens in "EPLAN Electric P8"-formaat overbrengen naar Engineering Base.

ecscad

ecscad

ecscad

Mensch und Maschine Software SE (M+M) is een toonaangevende Europese leverancier van Computer Aided Design and Manufacturing (CAD/CAM), Product Data Management (PDM) en Building Information Management (BIM) software met vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Roemenië, Spanje, de VS, Brazilië, Japan en APAC.

Het gediversifieerde productassortiment van M+M omvat CAD/CAM/PDM/BIM-oplossingen in verschillende prijs-/prestatiegebieden voor belangrijke industrieën (bijv. machinebouw en elektrotechniek, architectuur, infrastructuur). Het bedrijf werd in 1984 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Wessling bij München.

ECLASS

ECLASS

ECLASS

Product data in BMEcat 2005.1 format, classified according to ECLASS 9.1 with engineering data.

Deze inhoud bevat ECLASS. The use of the ECLASS standard requires a license. Registreer en bestel via het downloadportaal www.eclassdownload.com .

De productgegevens die hier worden verstrekt om te downloaden zijn voorbeeldgegevens. Neem contact met ons op voor meer productgegevens.

EPLAN

EPLAN

EPLAN

De huidige productgegevens voor EPLAN Electric P8 en EPLAN Pro Paneel zijn beschikbaar voor download in het EPLAN-gegevensportaal en hier op de startpagina.

Eplan ontwikkelt CAE-oplossingen en adviseert bedrijven over het stroomlijnen van hun engineeringprocessen. Klanten profiteren van een verhoogde efficiëntie in het productontwikkelingsproces door middel van gestandaardiseerde procedures, geautomatiseerde sequenties en consistente workflows.

Eplan biedt aangepaste concepten voor systeemimplementatie, installatie en vlotte integratie in IT/PLM-systeemlandschappen op basis van gestandaardiseerde technische oplossingen. Ons serviceportfolio omvat ook maatwerk, advies en training. De ontwikkeling van individuele en gestandaardiseerde interfaces voor ERP, PDM en PLM zorgt voor dataconsistentie in de productontwikkeling. Factoren voor succes zijn onder meer een consistente klantgerichtheid, wereldwijde ondersteuning en innovatieve ontwikkeling en interface-expertise. EPLAN maakt deel uit van de Friedhelm Loh Groep met meer dan 11.500 medewerkers wereldwijd en een omzet van 2,2 miljard euro in 2014. Dit betekent dat EPLAN staat voor continuïteit en investeringszekerheid. Zeven Duitse EPLAN-vestigingen en -vertegenwoordigers in meer dan 50 landen ondersteunen meer dan 45.000 klanten met meer dan 120.000 installaties wereldwijd. Het motto van het bedrijf "EPLAN - efficiënte techniek." onderstreept zijn deskundigheid op het gebied van geoptimaliseerde , efficiënte processen , die klanten helpen op lange termijn concurrerend te blijven .

EPLAN-gegevens aanvragen

Selecteer je downloads (0 Geselecteerd)

Selecteer ten minste één download

Voer je contactgegevens in

*Verplichte velden

SDProget

SDProget

SDProget

SDProget is een van de toonaangevende Italiaanse bedrijven voor het ontwerpen en ontwikkelen van CAD-software voor de elektrische sector.

SPAC Automazione

De CAD/CAE-oplossing voor het elektrisch ontwerpen van industriële automatisering en speciale machines

SPAC Automazione is het professionele ontwerpsysteem, hooggeautomatiseerd en flexibel.

Met name wordt de gebruikers maximale productiviteit geboden bij het ontwerpen van elektrische systemen voor industriële automatisering.

WSCAD

WSCAD

WSCAD

WSCAD biedt snelle en betrouwbare engineering-oplossingen met een sensationele prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende waarde voor het ontwerp van elektrische schema's en besturingen, stroomdiagrammen, de lay-out van panelen en behuizingen, leidingen en instrumenten, gebouwautomatisering en elektrische installaties. De modulaire en schaalbare softwaresuite helpt ondernemingen en kleine en middelgrote bedrijven hun productontwikkelingsproces te versnellen, de engineeringkosten aanzienlijk te verlagen en tegelijkertijd de kwaliteit te verbeteren. Standaardisatie, hergebruik en automatisering versnellen de engineering- en ontwerptijd aanzienlijk en zorgen voor een hogere kwaliteit. Aanvullende WSCAD Global Business Services zoals engineering en migratiecontrole, workflow-integratie, advies, training of het digitaliseren en importeren van papieren documentatie en E-CAD-formats van derden ronden het productassortiment af.

Elektrotechnisch ontwerpers en ingenieurs besparen enorm veel tijd en verbeteren de kwaliteit door de nieuwste en geteste productonderdelen te importeren in hun schematische ontwerpen. Gebruikers kunnen profiteren van het downloaden van de gegevens van onze producten. Ze zijn ook beschikbaar op wscaduniverse.com, met meer dan 1,2 miljoen gegevens van meer dan 125 fabrikanten de grootste onderdelen- en symbolenbibliotheek voor elektrische CAD voor zowel WSCAD- als EPLAN-gebruikers zonder kosten.

ZUKEN

ZUKEN

ZUKEN

Zuken werkt wereldwijd samen met toonaangevende bedrijven om hun elektrische en elektronische engineering ontwerp en gerelateerde productieprocessen te optimaliseren door het leveren van toonaangevende software en adviesdiensten.

De unieke combinatie van bewezen ervaring, technologische expertise en wendbaarheid van het bedrijf zorgt voor optimale oplossingen.

Zuken's transparante werkwijze en het geloof in integriteit in alle aspecten van het bedrijfsleven leiden tot langdurige en succesvolle samenwerkingsverbanden met klanten.

De sterke marktpositie van Zuken wordt versterkt door een gevestigde positie in de industrie met meer dan 30 jaar ervaring en een solide financiële basis. Als stabiele multinational, genoteerd aan Tier 1 van de Tokyo Stock Exchange, is Zuken in staat om zich te blijven richten op het zijn van een lange termijn innovatie- en groeipartner.

De zekerheid van een investering door de samenwerking met Zuken wordt verder versterkt door de mensen van het bedrijf - de basis van het succes van Zuken. De mensen van Zuken zijn afkomstig uit een breed scala aan industriesectoren, gespecialiseerd in vele verschillende disciplines en geavanceerde technologieën, en zijn in staat om de unieke eisen van elk bedrijf te begrijpen.

OMNIMATE®

OMNIMATE®

OMNIMATE®

Componentenbibliotheken voor PCB-ontwerpsoftware

Nieuwe, uitgebreide OMNIMATE®-componentenbibliotheken voor PCB-ontwerpsoftware - Voor snel en professioneel PCB-ontwerp