Digital engineering

Weidmüller ondersteunt je in je dagelijkse ontwerpprocessen met softwaretools, interfaces en gegevens.

Digital engineering

Snel, efficiënt en digitaal

Bij het design van elektrische circuits wilt u optimaal worden begeleid in alle processtappen van planning tot productie!
Weidmüller biedt u optimale ondersteuning wat betreft softwaretools, interfaces en gegevens.

Gebruik de productgegevens van Weidmüller in je engineeringsysteem om deze direct over te brengen naar de softwarewereld van Weidmüller via hoogwaardige interfaces.

Dit maakt handmatige gegevensoverdracht overbodig. U voorkomt fouten en kunt snel en efficiënt werken.

Softwaretools

Geoptimaliseerde processen met individuele opties en maximale gebruiksvriendelijkheid

Met de Weidmüller software-oplossingen voor het configureren van klemmenstroken en behuizingen (WMC), voor componentmarkering (M-Print® PRO) en kabelconfiguratie (WPC-tool), bent u perfect voorbereid op alle projectfasen op het gebied van elektrisch design en schakelkastconstructie.

Processen worden gedigitaliseerd, tijd wordt bespaard en foutbronnen worden geëlimineerd.

Weidmüller Configurator

Je software voor het configureren van klemmenstroken en behuizingen

Digitale engineering kan zo eenvoudig zijn!

Creëer je configuratie met componenten van het Weidmüller productassortiment en vraag ze geconfigureerd aan via de Fast Delivery Service.

WPC-tool

Je software voor kabelconfiguratie

Hoge kwaliteit gepaard met maximale flexibiliteit!

Breng de draadverwerkingsgegevens over naar het Wire Processing Centre om alle kabels die u nodig hebt in één flowconcept efficiënt te produceren.

M-Print® PRO

Je software voor het naadloze markeringsproces van je schakelkast

Consistent van planning tot bediening

Creëer teksten voor diverse markeringen, invoegtekens, etiketten of krimpkousen volgens de standaarden van de industrie.

Highlight

Maak een afspraak voor advies!

Wilt u digitaal advies over de softwaretools?

Maak nu een afspraak met onze experts!

Interfaces

Procesbetrouwbaarheid door gegevensconsistentie

Digitale engineering maakt volledige gegevenscontinuïteit mogelijk om potentiële foutbronnen te elimineren en je productiviteit te verhogen - van planning tot ingebruikname van de volledig en duidelijk gemarkeerde schakelkast.

Bekijk hier welke digitale interfaces beschikbaar zijn en hoe u ze kunt integreren.

Technische gegevens

Digitale planning met Weidmüller engineeringgegevens

Weidmüller levert digitale productgegevens voor een breed scala aan engineeringsystemen. Dit maakt een eenvoudig, veilig en snel engineeringproces mogelijk. Hierdoor zijn de gegevens altijd in overeenstemming met de meest recente standaard van de systeemleverancier.

Productgegevensbasis

Hebt u vragen of suggesties met betrekking tot onze productgegevens of hebt u meer productgegevens nodig voor integratie in uw engineeringsysteem?

Neem dan contact met ons op via e-mail: engineering.data@weidmueller.com

Weidmüller productgegevens voor je engineeringsysteem

Zuken

Gegevens downloaden uit de ZUKEN Component Cloud

Download de Weidmüller productgegevens voor E3.series van de ZUKEN Component Cloud en bezoek de Zuken-website als u geïnteresseerd bent.

EPLAN

Gegevens downloaden vanaf het EPLAN Data Portal

Download de Weidmüller productgegevens voor Electric P8 en Pro Panel vanaf de Data Portal en bezoek de EPLAN-website als u geïnteresseerd bent.

WSCAD

Gegevens downloaden uit het WSCAD Universum

Download de Weidmüller productgegevens voor SUITE X en ELECTRIX in verschillende eCAD-formaten en bezoek de WSCAD-website als u geïnteresseerd bent.

etap

Gegevens downloaden van de SEE Webcatalogus

Download de Weidmüller productgegevens voor etap via de SEE Webcatalogus nadat u SEE Electrical hebt gekocht en bezoek de etap-website als u geïnteresseerd bent.

SD Proget

Gegevens downloaden vanaf het SPAC Data Web

Download de Weidmüller productgegevens van het Data Web na de aankoop van SPAC Automazione en bezoek de SDProget-website.

Amperesoft

Gegevens downloaden uit de AmpereSoft materiaaldatabase

Download de Weidmüller productgegevens voor AmpereSoft uit de materiaaldatabase en bezoek de AmpereSoft-website als u geïnteresseerd bent.

Aucotec

Gegevens downloaden voor Engineering Base

Lees de Weidmüller productgegevens in in de Engineering Base via de import-interface in "EPLAN Electric P8"-formaat en bezoek de AUCOTEC-website als u geïnteresseerd bent.

CADENAS

Downloaden van gegevens in verschillende CAD-formaten

Download de Weidmüller productgegevens als STEP-, DXF- of DWG-bestand en bezoek de CADENAS-website als u geïnteresseerd bent.

SISTEMA

Download de karakteristieke gegevens van de veiligheidscomponenten

Download de karakteristieken van uw Weidmüller veiligheidscomponenten voor integratie in de SISTEMA-softwarewizard en bezoek de IFA-website als u geïnteresseerd bent.

ECLASS Advanced

Stamgegevensbasis

ECLASS is een industrie- en bedrijfsneutrale, hiërarchische standaard voor stamgegevens voor de classificatie en beschrijving van producten en diensten.

Terwijl ECLASS BASIC vaak wordt gebruikt op het gebied van inkoop, verkoop en controle, wordt ECLASS ADVANCED vooral gebruikt in de machinebouw en in CAX-sectoren.

Perfecte aanvullingen op digitale engineering

Downloads

Advies en ondersteuning

Heeft u vragen over onze softwaretools, interfaces en gegevens? Vul gewoon het contactformulier in. Onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Verplichte velden