Industrial Analytics

Analyseren, weergeven, voorspellen - met Industrial Analytics

Industrial Analytics

Maak je machines slim

Maak je machines slim

Het Industrial Analytics aanbod van Weidmüller staat voor toepassingsgerichte AI-toepassingen om je te helpen bij het opsporen en classificeren van anomalieën, waardoor stilstand effectief wordt verminderd. Met voorspellend onderhoud kun je de service-intervallen doelgericht plannen wanneer dat nodig is. Bovendien kun je betrouwbare voorspellingen doen met betrekking tot de kwaliteit van je producten (voorspellende kwaliteit), op basis van naadloze opnames van sensor-, conditie- en procesgegevens.

Jij beslist of je met onze ervaren datawetenschappers wilt werken en gezamenlijk oplossingen wilt ontwerpen of dat je de Automated Machine Learning Tool wilt gebruiken om zelfstandig de voordelen van kunstmatige intelligentie te benutten.


Je voordelen in één oogopslag

Lokaal of in de cloud

Lokaal of in de cloud

100% zekerheid voor je gegevens. Met onze cross-platform Industrial Analytics-oplossingen kun je zelf bepalen hoe je je gegevens wilt gebruiken. Onze services werken op alle standaard cloudoplossingen, zoals Microsoft Azure, Amazon Web Services en IBM Cloud. Ze kunnen ook "ter plaatse" op interne servers of rechtstreeks op de machine worden gebruikt.

Sterke partner met industriële expertise

Sterke partner met industriële expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van machinebouw kennen we je toepassingen door en door en weten we dat de beslissingen die je vandaag neemt, je nog jarenlang zullen blijven beïnvloeden. Daarom hebben we ons tot taak gesteld oplossingen te ontwikkelen die we samen met onze klanten voortdurend kunnen verbeteren en ontwikkelen.

Complete oplossingen uit één bron

Complete oplossingen uit één bron

Wij helpen je bij het ontwerpen van een optimale data-infrastructuur en bij het selecteren van de perfecte sensoren en componenten. Onze analysemodules zijn afgestemd op je gebruikssituaties om de rekencapaciteit en de datatransmissie aan te passen aan je bestaande IT-omgevingen.

Industrieel IoT-platform voor op gegevens gebaseerde services

Word je geconfronteerd met de uitdaging om je dienstverlening met hoge marges en aftermarket business uit te breiden om zo je concurrentiepositie te versterken, uit te breiden of te verdedigen tegen nieuwe spelers? Een belangrijke vereiste hiervoor is het opzetten van een netwerk van machines en de analyse van de gegevens om deze services te kunnen aanbieden.

Het Weidmüller Industrial IoT platform ondersteunt dit en biedt snelle en gerichte toegang tot machinegegevens op een cloud gebaseerde software-architectuur.

Bijzondere voordelen
 • Eenvoudige implementatie van end-to-end oplossingen uit één enkele bron
 • Oplossing op maat voor een optimale implementatie van bedrijfsprocessen en -services
 • Bescherming van investeringen dankzij maximale transparantie - bijvoorbeeld door serviceniveaus die op elk moment kunnen worden opgeroepen
 • Een optimale basis voor nieuwe diensten, waaronder Industrial Analytics

Geautomatiseerd machinaal leren: Word zelf een pro

Het ontwikkelen van Industrial Analytics-oplossingen vereist meestal de specifieke knowhow van een datawetenschapper. Met onze Automated Machine Learning Tool kun je zelfstandig AI- en ML-gebaseerde modellen gebruiken, zonder dat je externe ondersteuning nodig hebt. Het stelt je in staat om modellen te genereren die het normale en foutieve gedrag van je machines kunnen herkennen op basis van je eigen gegevens en applicatiekennis. De platformonafhankelijke software helpt je hierbij met geautomatiseerde modelgeneratie en een eenvoudige gebruikersinterface.

Bijzondere voordelen
 • Gebaseerd op je eigen gegevens en vakkennis
 • Zonder de noodzaak van extern advies of een datawetenschapper
 • Automatisch genereren van modellen
 • Eenvoudiger en sneller ontwikkelingsproces van oplossingen
 • Visualisatie van machinegegevens
 • Onafhankelijke training van de software om de normale werking en het slecht functioneren van de machine op te sporen
 • Platform-neutraal
 • Onafhankelijke continue optimalisatie van de modellen
Dankzij de technische en methodische competentie, de goede samenwerking en de inzet in het proof of concept konden we snel en eenvoudig het potentieel van de bestaande gegevens in kaart brengen. Op basis van de eerste evaluaties hebben we al verbeteringen in ons proces kunnen doorvoeren.

Daniel Hanebrink, Industrial Engineering, Miele & Cie. KG

Geautomatiseerde Machine Learning-software voor machine- en installatiebouw

Geautomatiseerde Machine Learning-software voor machine- en installatiebouw

Geautomatiseerde Machine Learning-software voor machine- en installatiebouw

Lees meer over onze Automated Machine Learning-software waarmee je zelfstandig AI- en ML-gebaseerde modellen kunt gebruiken, zonder de specifieke knowhow van een datawetenschapper.

Advies en Support

Marcel Tuit

Specialist Networking & Field Connectivity

John van Leeuwen

Business Development Manager Process

Klaas Wijbenga

Specialist Industrial Automation