Industrial Analytics

Analyseren, weergeven, voorspellen - met Industrial Analytics

Industrial Analytics

Optimaliseer de beschikbaarheid van de fabriek, kwaliteit van het product, service & onderhoud

Of je nu de toestandsbewaking wilt verbeteren, de beschikbaarheid van de fabriek wilt verhogen of de kwaliteit van het product wilt waarborgen - je kunt deze doelen bereiken met slimme, datagestuurde services. De methoden en tools van Machine Learning (ML) maken het mogelijk om voorheen ongebruikte toegang te bieden tot industriële machinegegevens, onbekende correlaties te identificeren en zo concrete toegevoegde waarde te creëren. Om de implementatie van dergelijke diensten efficiënt en kosteneffectief te maken, laten we je oplossingen zien van IoT data-acquisitie bij de machine tot ML self-service zonder hulp van je eigen dataspecialisten Gebruik de mogelijkheden van je gegevens.

Toepassingen voor Industrial Analytics

Toestandsbewaking als basis

Voor een efficiënte machine- en procesbewaking

Elke ongeplande productiestop, zelfs van individuele machines, zorgt voor extra inspanningen, hogere kosten en lagere productie. Een continue en best mogelijke toestandsbewaking, gebaseerd op data, vormt de fundamentele basis voor een maximale beschikbaarheid van machines en fabrieken.

Verbeter de beschikbaarheid van het systeem

Zo leidt de toestandsbewaking tot concrete voordelen

Op basis van een continue toestandsbewaking zijn er diverse gebruiksscenario’s die bijdragen aan de doelstelling van een maximale beschikbaarheid van de fabriek. D.w.z. de machine- en systeemstatus constant in de gaten houden, fouten en afwijkingen in een vroeg stadium herkennen, de nodige maatregelen treffen voordat een storing optreedt.

Productkwaliteit garanderen

Indicaties van de kwaliteit van het product afleiden van de procesgegevens

Aan de hand van de procesgegevens en de evaluatie ervan met behulp van ML-technologieën is het in veel gevallen mogelijk om conclusies te trekken over de kwaliteit van de vervaardigde producten. Op basis van gekozen procesparameters kunnen op ML gebaseerde patronen worden herkend die kunnen worden toegewezen aan een specifieke processtatus.

Optimaliseer de service en het onderhoud

Van de toestandbewaking tot voorspellend onderhoud

De toestandsbewaking resulteert direct in de mogelijkheid om de service en het onderhoud van machines en installaties te optimaliseren. In de toekomst zullen service en onderhoud niet langer preventief of reactief zijn, maar gebaseerd op de toestand en voorspelbaar, zodat op basis daarvan nieuwe bedrijfsmodellen kunnen worden ontwikkeld.

Ons aanbod

Gebruik onze expertise op het gebied van industriële analyses als een versneller voor uw fabriek. Wij zijn de partner aan uw zijde, met een deskundig IoT- en Analytics-team met diepgaande kennis, evenals onze ervaringen vanuit onze eigen industriële toepassing en vanuit diverse projecten van klanten. Van dataspecifieke adviezen en aangepaste analyseoplossingen tot de Industrial AutoML Self-Service.

Profiteer van machine learning zonder vaardigheden op het gebied van gegevenswetenschap

Profiteer van machine learning zonder vaardigheden op het gebied van gegevenswetenschap

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

Bekijk onze animatie van 2 minuten voor een compact overzicht van de Weidmüller Industrial AutoML oplossing met inbegrip van de belangrijkste voordelen ervan en een uitleg over hoe deze werkt.

Onze industriële analyseoplossingen in de praktijk

Tevreden klanten met concrete oplossingen zijn de beste referenties. Wij beschikken over 35 jaar ervaring op het gebied van de industriële software. Samen werken wij permanent aan de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en bruikbare oplossingen voor je individuele behoeften. De nadruk ligt op industriële analyse en op Machine Learning gebaseerde toepassingen.

Dankzij de technische en methodische competentie, de goede samenwerking en de inzet in het proof of concept konden we snel en eenvoudig het potentieel van de bestaande gegevens in kaart brengen. Op basis van de eerste evaluaties hebben we al verbeteringen in ons proces kunnen doorvoeren.

Daniel Hanebrink, Industrial Engineering, Miele & Cie. KG

Perfecte aanvullingen

Om holistische end-to-end oplossingen in industriële toepassingen mogelijk te maken is een geslaagde wisselwerking tussen hardware, software en services vereist. Dit omvat bijvoorbeeld een uitgebreid portfolio van IoT-producten en bijbehorende ervaring op het gebied van de ontwikkeling van softwaretoepassingen. In lijn met ons doel als "enabler from data to value” (data rendabel maken), bieden wij je de perfecte aanvullingen.

Advies en Support

Marcel Tuit

Specialist Networking & Field Connectivity

John van Leeuwen

Business Development Manager Process

Klaas Wijbenga

Specialist Industrial Automation