Uitmuntende service voor onze klanten

Om dit te garanderen is ons netwerk van distributiepartners altijd daar waar de klanten ze nodig hebben. Het aanbieden van een uitgebreid portfolio van Weidmüller producten, eersteklas advies en individuele oplossingen die precies zijn afgestemd op hun behoeften. Met welke uitdagingen klanten ook worden geconfronteerd, onze distributiepartners kijken ernaar uit om hen te ondersteunen. Niet alleen van leverancier tot klant. Maar van persoon tot persoon.

Samen sterker

Toewijding aan topkwaliteit is wat onze distributiepartners ontvangen van het wereldwijde team van Weidmüller distributie-experts. Ze werken nauw samen met hun distributiepartners om de juiste oplossingen te vinden voor de uitdagingen van een zich steeds verder ontwikkelende markt. Het bieden van inzicht in industriële ontwikkelingen, industriële IoT-innovaties, hoogwaardige producten en uitstekende diensten om langdurige en winstgevende samenwerkingsverbanden op te bouwen. Tijd om voordelen te verbinden, toch?

Vertrouw op meer dan 70 jaar ervaring in de industrie

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner

Met onze hands-on aanpak en ons streven naar uitstekende service streven wij naar langdurige partnerschappen.

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment

Met meer dan 30.000 verkoopbare producten en 40 innovatieve marktintroducties per jaar dekken we de meest uiteenlopende behoeften van de industrie.

Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

Als bedrijf hechten wij veel belang aan het hoogste kwaliteitsniveau in de ontwikkeling van ons portfolio.

Wereldwijd netwerk

Wereldwijd netwerk

Met ons wereldwijde netwerk en lokale bereik zijn we bij uitstek geschikt voor de eisen en business cases van een gevarieerd klantenbestand.

100 % planningsbetrouwbaarheid

100 % planningsbetrouwbaarheid

Ons Orange Selection-portfolio van meer dan 1.500 artikelen is altijd beschikbaar met verzending op de volgende werkdag, wanneer deze voor 15.00 uur besteld zijn.

Onderzoek en ontwikkeling

Onderzoek en ontwikkeling

Als innovatieve speler hebben wij wereldwijd ca. 400 medewerkers die oplossingen ontwikkelen voor de toekomstige behoeften van de industrie.

Op een steeds veelzijdiger en geïndividualiseerder markt is een sterk en bekwaam netwerk van vitaal belang om aan alle behoeften van de klant tegemoet te komen, hoe eenvoudig of complex deze ook is, of het nu om analoge of digitale producten gaat. Dat is de reden waarom Weidmüller's betrokkenheid bij de distributie ongeëvenaard is. Wij streven naar langetermijnpartnerships met distributeurs over de hele wereld.

Roger Kroon, Vice President Global Distribution Management

Weidmüller Distribution PRO

Toon je toegevoegde waarde

Je bereikt verkoopsucces door je deskundigheid op de best mogelijke manier voor te stellen. Het nieuwe Distribution PRO programma onderscheidt Weidmüller verkooppartners van de massa en maakt hen nog aantrekkelijker voor eindklanten.

De hele wereld van de industriële verbindingstechniek - verzameld op één plaats. Onze producten, oplossingen, partners en diensten

Hoe Weidmüller de wereld van de industriële verbindingstechniek dichter bij je brengt

 • Met verbindingstechniek: Omdat goed ontworpen verbindingen je efficiëntie verhogen. Onze producten creëren toegevoegde waarde in planning, installatie en bediening.
 • Met elektronica: Want elektronica is de kern van je automatiseringstechniek. Wij leveren intelligente producten die uit het hart komen.
 • Met automatisering & software: zodat je je bedrijf kunt versnellen. We denken integraal om je processen efficiënter en handiger te maken.
 • Met oplossingen voor de werkplek: We bieden praktische voordelen voor geoptimaliseerde werkprocessen. Professioneel gereedschap, printoplossingen, markeringen en accessoires voor strenge eisen.

Hier zijn we. Direct bij je: Ons wereldwijde distributienetwerk

Altijd daar waar je ons nodig hebt

We zijn een wereldwijd netwerk van distributiepartners voor de lange termijn met een diepgaand inzicht in Weidmüller en uitstekende technische ondersteuning. En we zijn hier om de volgende diensten aan te bieden:

 • Het brede Weidmüller productportfolio
 • Uitgebreide productkennis
 • Nieuwste producten
 • Uitstekend overleg
 • Hoogste servicekwaliteit
 • Snelle en betrouwbare levering


Het maakt niet uit waar hun projecten hen brengen, onze klanten kunnen hetzelfde hoge niveau van toewijding verwachten van Weidmüller en onze distributiepartners over de hele wereld. Onze wederzijdse doelstellingen om producten van hoge kwaliteit te leveren, leiderschap op het gebied van innovatie en uitmuntende service dwingen onze partners en ons om het elke dag beter te doen voor onze klanten.

Laurent Dussouchet, Hoofd Global Distribution Account Management

Een aanbod waar je op kunt vertrouwen: Onze diensten en ondersteuning voor distributeurs

Langetermijnpartnerschappen - een echte meerwaarde

We zijn hier om de steeds veranderende eisen van onze distributiepartners, markten en industrieën te bedienen. Dat is een belofte! Weidmüller is immers je vertrouwde partner om deze uitdagingen te overwinnen en je klanten een optimaal aanbod te bieden. Voordelen waar je op kunt vertrouwen:

 • Intensieve kennisdeling over industrie en marktontwikkelingen
 • Toegewijde distributie-experts
 • Uitgebreide en continu bijgewerkte gegevens (innovaties, productlijsten, BMEcat-catalogi, ETIM- en eClass-ondersteuning, enz.)
 • Brede marketingondersteuning van online naar PoS
 • Uitgebreide trainingen

Verbindende voordelen

Verbindende voordelen

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

Het samenbrengen van wat voor distributie werkt.

Perfecte aanvulling

Neem contact op

Heb je vragen?

Heb je vragen?

*Verplichte velden