De eenvoudige weg naar het Industriële IoT

"Van data naar waarde" met ons uitgebreide en geavanceerde IIoT-portfolio

De eenvoudige weg naar het Industriële IoT

Ben je klaar voor de eenvoudige weg naar het Industrial IoT??

Ben je klaar voor de eenvoudige weg naar het Industrial IoT??

Of het nu gaat om energiemanagement, procesoptimalisatie, conditiebewaking, toegang op afstand of voorspellend onderhoud: alle toepassingsvoorbeelden hebben één ding gemeen: gegevens moeten worden verzameld en voorbewerkt, worden gecommuniceerd en ten slotte geanalyseerd om een toegevoegde waarde te bereiken, zoals OEE of de vermindering van de inzet van onderhoudstechnici.

Ons duidelijke doel is onze klanten in staat te stellen dit zo gemakkelijk en consistent mogelijk te doen, van gegevens tot waarde.

Met de taxi op de gemakkelijkste weg naar de Industrial IoT

Met de taxi op de gemakkelijkste weg naar de Industrial IoT

Ben je op zoek naar de eenvoudige weg naar het Industrial IoT? Wil je transparatie, flexibiliteit en een eenvoudige manier om aan de slag te gaan? Bel dan een taxi - die weet waar je naartoe moet... Ga achterover zitten, maak je gordel vast en geniet van de rit.

Overzicht van ons industrieel IoT-aanbod

Je voordelen in één oogopslag

Eenvoudig

Eenvoudig

Of het nu gaat om eenvoudige en snelle retrofit van IoT-oplossingen, open en webgebaseerde engineering of de bouw van modellen voor machinaal leren.

End-to-End

End-to-End

Van "data naar waarde": met ons uitgebreide en geavanceerde IIoT-portfolio stellen wij onze klanten in staat om van sensor naar cloud en verder te gaan.

Beter gepositioneerd voor de toekomst

Beter gepositioneerd voor de toekomst

Flexibiliteit en openheid zijn belangrijke succesfactoren in het industriële IoT. Wij richten ons niet alleen op open platforms, maar omarmen ook bestaande en nieuwe partnerschappen.

Industrieel IoT - wat levert het je op?

null

Waar staat het industriële IoT voor? Hoe is de positie van Weidmüller en wat biedt het bedrijf concreet aan? En het belangrijkste: wat heeft de klant eraan? Bekijk de video met Dr. Thomas Bürger, Executive Vice President Automation Products & Solutions om antwoorden te vinden.

Gebruiksscenario's

Ons uitgebreide industriële IoT-portfolio

Gegevensverzameling

Gegevensverzameling

Gegevens betrouwbaar vastleggen Toegang bieden tot waardevolle gegevens en informatie in greenfield- en brownfield-toepassingen

Voorbewerking van gegevens

Voorbewerking van gegevens

Gegevens lokaal voorverwerken met IoT edge-technologie Toegang creëren tot waardevolle gegevens en informatie in greenfield- en brownfield-toepassingen

Gegevenscommunicatie

Gegevenscommunicatie

Transportgegevens die betrouwbaar gebruik maken van de netwerkinfrastructuur Waardevolle informatie van de installaties beschikbaar stellen aan de IT-systemen.

Gegevensanalyse en bedrijfslogica

Gegevensanalyse en bedrijfslogica

Toegevoegde waarde creëren door gegevensanalyse Concrete toegevoegde waarde in je gebruiksscenario bereiken met data-driven, digitale services

Je ticket naar de wereld van digitale diensten

Je ticket naar de wereld van digitale diensten

Ons cloud-gebaseerde platform is uw ticket naar de wereld van digitale diensten van Weidmüller, en de intuïtieve en toekomstbestendige tool voor uw weg naar Industrial IoT. Realiseer je use cases eenvoudig, consistent en zonder relevante voorkennis, dankzij de perfecte interactie tussen platform, apparaten en diverse softwarediensten. Als een open, modulair en perfect integreerbaar systeem is het platform je enabler voor een breed gamma van gebruikssituaties. Verhoog je efficiëntie en ontketen je volledige innovatiepotentieel met easyConnect.

Downloads