Klippon® Automated RailAssembler

Effectieve tijdbesparing en efficiëntere werkprocessen door geautomatiseerde railmontage

Klippon® Automated RailAssembler

Snelle en betrouwbare railmontage

De Klippon® Automated RailAssembler, in combinatie met de Weidmüller Configurator (WMC) software, maakt de volautomatische assemblage van een klemmenstrook mogelijk. Het gebruik van het geautomatiseerde systeem elimineert de noodzaak om individuele terminals te selecteren, toe te wijzen en te positioneren. Hierdoor kan tijdens het montageproces een tijdsbesparing tot 60% worden bereikt - en nog meer wanneer men de onbemande werking van maximaal 7 uur in acht neemt.

Je voordelen met onze Klippon® Automated RailAssembler

Efficiëntie toename tot 60%

Efficiëntie toename tot 60%

De Klippon® Automated RailAssembler biedt een aanzienlijk optimalisatiepotentieel. Het stelt je in staat om tot 60% sneller te monteren met 100% planningsbetrouwbaarheid.

Gemakkelijke bediening

Gemakkelijke bediening

De innovatieve ontwerpaanpak maakt een eenvoudige bediening door middel van universele tijdschriften mogelijk en zorgt zo voor een aanzienlijke verhoging van de productiviteit.

Kwaliteit door dataconsistentie

Kwaliteit door dataconsistentie

Vermijding van onjuiste montage door het consequente gebruik van gegevens uit eCAD-programma's bij het gebruik van de Weidmüller Configurator (WMC).

Een voorsprong op de concurrentie krijgen met innovatieve technologie

Met de Klippon® Automated RailAssembler behoort het picken, toewijzen en positioneren, vastklikken en bekijken van de afzonderlijke aansluitklemmen tot het verleden. Rekening houdend met de verschillende omstandigheden en de uitgangssituatie kan met de Klippon® Automated RailAssembler een tijdsbesparing tot 60% worden gerealiseerd - snel en betrouwbaar - snel en betrouwbaar.

Met de Klippon® Automated RailAssembler bieden we onze klanten een innovatieve oplossing voor geautomatiseerde klemmenstroken in het verlengde van onze Workplace Solutions aanpak.

Luca Isenbeg, Product Manager Automated Cabinet Building

Ontdek onze Klippon® Automated RailAssembler

Volgende niveau in geautomatiseerde railmontage

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

Klippon® Automated RailAssembler als onderdeel van werkplekoplossingen

Wij ondersteunen paneelbouwers over de hele wereld en begrijpen de uitdagingen waar zij voor staan. Daarom bieden wij doordachte producten en oplossingen van uitstekende kwaliteit voor elke stap in de schakelkastconstructie. Zo creëren we meerwaarde voor jou en je klanten. Profiteer van onze kennis.

Klippon® Automated RailLaser

Snelle markering met hoge precisie

In combinatie met de Weidmüller Configurator (WMC) software maakt de Klippon® Automated RailLaser een volautomatische markering van voorgemonteerde klemmenstroken mogelijk. Door het gebruik van klemmenstroken met reeds bevestigde markers is het niet meer nodig om afzonderlijke markers te scheiden, toe te wijzen en te monteren. Hierdoor kan tot 90% tijd worden bespaard op markeerprocessen. De lasermarkering van de klemmenstroken voldoet ook aan de hoogste eisen voor het markeren van de kwaliteit.

Klippon® Automated RailLaser
Een voorsprong op de concurrentie krijgen met innovatieve technologie
  • Hoogwaardige prestaties
  • Robuuste markering
  • Maximale flexibiliteit
  • Bijpassend assortiment
  • Universele labelopties
  • Betrouwbare kwaliteit

Perfecte aanvullingen

Klippon® Connect A-Serie

Naast het markeerproces is het uitrusten van de klemmenstroken met markers ook erg tijdrovend. Daarom hebben we deze stap al voor je uitgevoerd. Gebruik onze Weidmüller standaard markers, die vooraf zijn uitgerust met Klippon® Connect A-Serie klemmenstroken. Je profiteert van het volledige optimalisatiepotentieel van de Klippon® Automated RailLaser.Onze Klippon® Connect A serie is ontworpen om gebruiksklaar te zijn. Speciale functies zoals de voor de grijper geoptimaliseerde buitencontouren zorgen voor een veilige bediening met een robot.

  • Ready-to-robot
  • Snelle, gereedschapsloze montage
  • Breed scala aan varianten
  • Hoge duurzaamheid

Downloads