Klippon® Automated RailAssembler

Effectieve tijdbesparing en efficiëntere werkprocessen door geautomatiseerde railmontage

Klippon® Automated RailAssembler

Snelle en betrouwbare railmontage

De Klippon® Automated RailAssembler maakt in combinatie met de Weidmüller Configurator (WMC) software de volautomatische montage van de klemmenstrook mogelijk. Door het gebruik van het geautomatiseerde systeem is het niet nodig om afzonderlijke klemmenstroken te kiezen, toe te wijzen en te positioneren. Hierdoor kan tijdens het montageproces een tijdsbesparing tot 60% worden bereikt - en nog meer wanneer men de onbemande werking van maximaal 7 uur in acht neemt.

Je voordelen met onze Klippon® Automated RailAssembler

Efficiëntie toename tot 60%

Efficiëntie toename tot 60%

De Klippon® Automated RailAssembler biedt een aanzienlijk optimalisatiepotentieel. Het stelt je in staat om tot 60% sneller te monteren met 100% planningsbetrouwbaarheid.

Gemakkelijke bediening

Gemakkelijke bediening

De innovatieve ontwerpaanpak maakt een eenvoudige bediening door middel van universele tijdschriften mogelijk en zorgt zo voor een aanzienlijke verhoging van de productiviteit.

Kwaliteit door dataconsistentie

Kwaliteit door dataconsistentie

Vermijding van onjuiste montage door het consequente gebruik van gegevens uit eCAD-programma's bij het gebruik van de Weidmüller Configurator (WMC).

Profiteer van een concurrentievoordeel met innovatieve technologie

null

Met de Klippon® Automated RailAssembler behoort het picken, toewijzen en positioneren, vastklikken en bekijken van de afzonderlijke aansluitklemmen tot het verleden. Rekening houdend met de verschillende omstandigheden en de uitgangssituatie kan met de Klippon® Automated RailAssembler een tijdsbesparing tot 60% worden gerealiseerd - snel en betrouwbaar - snel en betrouwbaar.

Met de Klippon® Automated RailAssembler bieden we onze klanten een innovatieve oplossing voor geautomatiseerde klemmenstroken in het verlengde van onze Workplace Solutions aanpak.

Dr. Christian Dülme, Head van Product Management Cabinet Building

Ontdek onze Klippon® Automated RailAssembler

Volgende niveau in geautomatiseerde railmontage

Klippon® Automated RailAssembler als onderdeel van werkplekoplossingen

Klippon® Automated RailAssembler als onderdeel van werkplekoplossingen

Klippon® Automated RailAssembler als onderdeel van werkplekoplossingen

Wij ondersteunen paneelbouwers over de hele wereld en begrijpen de uitdagingen waar zij voor staan. Daarom bieden wij je voor elke stap in de paneelbouw doordachte producten en oplossingen van uitstekende kwaliteit. Zo creëren we meerwaarde voor jou en je klanten. Profiteer van onze kennis.

Klippon® Automated RailLaser Productinnovatie

Snelle en zeer nauwkeurige markering

In combinatie met de Weidmüller Configurator (WMC) software maakt de Klippon® Automated RailLaser een volautomatische markering van voorgemonteerde klemmenstroken mogelijk. Door het gebruik van aansluitklemmen met reeds bevestigde markers is het niet meer nodig om afzonderlijke markers te scheiden, toe te wijzen en te monteren. Hierdoor kan tot 90% tijd worden bespaard op markeerprocessen. De lasermarkering van de klemmenstroken voldoet ook aan de hoogste eisen voor het markeren van de kwaliteit.

Klippon® Automated RailLaser
Een voorsprong op de concurrentie krijgen met innovatieve technologie
  • Hoogwaardige prestaties
  • Robuuste markering
  • De hoogste flexibiliteit
  • Bijpassend assortiment
  • Universele labelopties
  • Betrouwbare kwaliteit

Jouw perfecte aanvulling

Klippon® Connect A-Serie

Naast het markeerproces is het uitrusten van de aansluitklemmen met markers ook erg tijdrovend. Daarom hebben we deze stap al voor je uitgevoerd. Gebruik onze Weidmüller standaard markers, die vooraf zijn uitgerust met Klippon® Connect A serie aansluitklemmen. Je profiteert van het volledige optimalisatiepotentieel van de Klippon® Automated RailLaser.Onze Klippon® Connect A serie is ontworpen om gebruiksklaar te zijn. Speciale functies zoals de voor de grijper geoptimaliseerde buitencontouren zorgen voor een veilige bediening met een robot.

  • Ready-to-robot
  • Snelle, gereedschapsloze montage
  • Breed scala aan varianten
  • Zeer bestendig

Virtuele beurs wereld

Virtuele beurs wereld

Virtuele beurs wereld

Ontdek de hoogtepunten op onze virtuele beurs. Bekijk de digitale beurswereld van Weidmüller en kom meer te weten over de onderwerpen Smart Factory, oplossingen voor de werkvloer, end-to-end verbindingen en interfaces, laadinfrastructuur voor elektromobiliteit en spannende productinnovaties.

Downloads