100 % planningsbetrouwbaarheid dankzij de continuïteit van de gegevens

100 % planningsbetrouwbaarheid dankzij de continuïteit van de gegevens

Volgens de studie "Panel building 4.0" van het Institute for Control Engineering of Machine Tools and Manufacturing Units van de Universiteit van Stuttgart is 52 % van de werktijd in de planning nodig voor de projectplanning en het ontwerp van de circuits. Onderbrekingen in de gegevensstroom als gevolg van handmatige wijzigingen vergroten het risico dat er fouten worden ingevoerd. Dit kan aanzienlijke gevolgen hebben voor de benodigde productietijd.

Weidmüller's softwareoplossingen bieden een uitgebreide oplossing voor dit probleem. Ze bieden waardevolle ondersteuning om de efficiëntie en productiviteit te verhogen. Ze besparen niet alleen veel tijd en geld, maar zorgen ook voor digitale datacontinuïteit met het voordeel van een eenvoudige gegevensverwerking via CAE-interfaces.

Stel je beslissende voorsprong veilig in de veeleisende projectbusiness

Tijdsbesparing

Tijdsbesparing

Met CAE-interfaces en plausibiliteitscontroles biedt Weidmüller software een uitgebreide oplossing om de efficiëntie en productiviteit in de paneelbouw te verhogen.

Verhoog de productiviteit

Verhoog de productiviteit

Digitale dataconsistentie en naadloze markering van alle paneelcomponenten vereenvoudigen en versnellen het onderhoudswerk. Dit helpt de uitvaltijd te verminderen en de operationele efficiëntie van je processen te verhogen.

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid

Het elimineren van handmatige werkstappen door middel van digitale gegevens vermindert het risico op fouten en garandeert te allen tijde toegang tot bestaande sjablonen. Dit garandeert de volledige documentatie van de afzonderlijke productiestappen - van de planning tot en met de ingebruikname van het volledig en duidelijk gemarkeerde paneel.

Perfect voorbereid op elke projectfase

Plan

Plan

Plan

Met behulp van M-Print® PRO worden de planningssoftware WPC-tool en Weidmüller Configurator (WMC) gegevens digitaal verzameld vanaf het begin van het proces en beschikbaar gesteld voor alle volgende stappen. De plausibiliteitscontrole van de Weidmüller software voorkomt fouten in de planning die veel tijd en geld kosten tijdens de installatie.

Installeren

Installeren

Installeren

Door toegang te krijgen tot de gegevens die tijdens de planningsfase zijn aangemaakt, wordt het foutenpercentage aanzienlijk verlaagd, omdat er geen informatie verloren gaat tussen de afzonderlijke werkstappen en er geen handmatige verwerking nodig is.

Bedienen

Bedienen

Bedienen

Dankzij de digitale datacontinuïteit krijg je een duidelijk gemarkeerd paneel. Bovendien versnelt de uitgebreide documentatie de inbedrijfstelling en het onderhoud, aangezien elke productiestap kan worden getraceerd en configuraties ook gemakkelijk kunnen worden gereproduceerd wanneer dat nodig is. Een doorslaggevend voordeel in de veeleisende projectbusiness.

Hoe paneelbouwers in de praktijk profiteren

Hoe paneelbouwers in de praktijk profiteren

Hoe paneelbouwers in de praktijk profiteren

Op het eerste gezicht lijkt het misschien opmerkelijk: De keuze van gereedschap, kastinfrastructuur en markeersystemen heeft een directe invloed op de procestijden en kwaliteitsniveaus in de paneelbouw. Sebastian Gormanns, Managing Director van Schaltanlagenbau Gormanns GmbH, legt uit hoe complete werkplekoplossingen, van een partner die thuis is in de wereld van de paneelbouw, zijn bedrijf ten goede komen.

Besparingspotentieel door gegevenscontinuïteit in het markeerproces

Besparingspotentieel door gegevenscontinuïteit in het markeerproces

Professionele industriële markeersystemen spelen een belangrijke rol in de storingsvrije werking van industriële installaties en zijn ook gunstig voor het efficiënte en veilige onderhoud van systemen. Weidmüller noemt dit "Systemised Marking". De systematische markering is gebaseerd op de basis van de intuïtieve software M-Print® PRO. Met één softwarepakket is het mogelijk om voor alle toepassingen markering en bewegwijzering te produceren die voldoen aan de branchestandaarden.

Perfecte aanvulling

Profiteer van de Weidmüller services en marktervaring

Eenvoudige planning via softwaresupport

Eenvoudige planning via softwaresupport

Gebruik de Weidmüller configurator om snel en eenvoudig onze componenten te configureren en aan te vragen. De tool ondersteunt continue engineering workflows, van de planning met E-CAD-systemen tot aan de documentatie.

Orange selection

Orange selection

Producten van de Orange selection zijn op elk moment beschikbaar. Als je bestelling voor 15.00 uur is ontvangen, zijn je artikelen de volgende dag al onderweg.

Tijdbesparende dataverstrekking

Tijdbesparende dataverstrekking

CAD 3D-modellen in verschillende formats en CAE-gegevens zijn beschikbaar om te downloaden in onze productcatalogus.

Elektronische productgegevens voor distributiepartners

Elektronische productgegevens voor distributiepartners

Elektronische catalogus in BMECat en andere formats. Snelle toegang tot artikelgegevens dankzij bewezen standaarden.

Markt- en branche-ervaring

Markt- en branche-ervaring

Wij spreken de taal van onze klanten. Met expertise en passie voor verschillende branches.

Naar ons brancheoverzicht

Toepassingen

Virtuele beurs wereld

Virtuele beurs wereld

Virtuele beurs wereld

Ontdek onze hoogtepunten op onze vituele beurs. Dompel jezelf onder in Weidmüller's digitale beurswereld en leer meer over de onderwerpen Smart Factory, oplossingen voor de werkvloer, end-to-end verbindingen en interfaces, laadinfrastructuur voor elektromobiliteit en spannende productinnovaties.

Downloads