Lift & roltrap

Op en neer gaan op een betrouwbare, energiezuinige en gegevens-gedreven manier

Lift & roltrap

Toekomstbestendige oplossingen voor liften en roltrappen

Toekomstbestendige oplossingen voor liften en roltrappen

De toenemende stedelijke mobiliteit vereist voortdurend nieuwe oplossingen op het gebied van lift- en roltraptechnologie. Betrouwbare en energie-efficiënte machinebediening dankzij nauwkeurige, consistente gegevensbeschikbaarheid en analyse zijn belangrijke factoren in je succes bij de implementatie van passagiersvervoer zonder wachttijden. Met haar jarenlange ervaring, treedt Weidmüller op als partner en biedt actieve ondersteuning als het gaat om de ontwikkeling van innovatieve monitoring en Industrial Analytics concepten. Om de stedelijke mobiliteit te waarborgen en bij te houden - vandaag, maar ook morgen.

Als ervaren partner voor de lift & roltrap-branche kunnen onze klanten zeker zijn van:

Wij spreken je taal

Wij spreken je taal

We weten hoe we aan je eisen kunnen voldoen met onze branchekennis, onze uitgebreide productportfolio en onze toepassingsspecifieke oplossingen.

Oplossingen voorbij controle

Oplossingen voorbij controle

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen en diensten rond IIoT, Cloud Connectivity, Industrial Analytics en garanderen het hoogste niveau van databeveiliging


Gecertificeerd conform de vereisten van de wereldmarkt

Gecertificeerd conform de vereisten van de wereldmarkt

Wij ontwikkelen onze producten volgens de nieuwste industrienormen (bijv. EN 81-20/50) en zorgen voor CE/UL/CCC-goedkeuringen voor wereldwijd gebruik

Een betrouwbare partner

Een betrouwbare partner

Decennia lang waren toonaangevende wereldwijde spelers afhankelijk van Weidmüller's betrouwbare connectiviteit en elektronische producten

We zijn waar onze klanten zijn

We zijn waar onze klanten zijn

Met onze wereldwijde voetafdruk volgen we onze klanten, van technische ondersteuning tot levering en service op locatie

As a well-established and reliable partner for Industrial Connectivity serving the Elevator & Escalator industry for decades, we strive to be the market leader in providing innovations beyond the control-tailored solutions and services around IIoT, Cloud Connectivity, and Industrial Analytics - to ensure that our customers can keep up with urban mobility today, as well as tomorrow

De uitdagingen van de markt aangaan met innovatie en passie

Lift

Lift

Lift

Je apparatuur brengt liften naar de top en onze producten en oplossingen zorgen voor een soepele werking. Als je energiezuinige voedingen nodig hebt voor je hoofdbesturing of deurbesturing, bieden wij apparaten met een laag stand-by vermogen om je lift groener te maken. Als je behoefte hebt aan flexibele aansluittechniek voor je elektronische apparatuur, bieden wij een breed scala aan terminals en connectors. En met FieldPower® lift kun je op een slimme manier je efficiëntie in schachtbedrading verhogen.

Roltrap

Roltrap

Roltrap

Wanneer je je kasten moet uitrusten met betrouwbare connectiviteitsproducten, zijn wij de juiste partner om gegevens, signaal en stroom te leveren; van onder naar boven, machinekamer tot satellietkasten. Voorgeassembleerde patchkabels helpen om de sensoren snel aan te sluiten, terwijl ons best-in-class u-remote I/O-systeem de gegevens verzamelt en via een IoT-gateway doorstuurt naar een cloudgebaseerd serviceplatform. Voorspellend onderhoud als data-driven service brengt een meetbare meerwaarde voor de aannemers en eindgebruikers.

Producthoogtepunten voor Lift & Roltrap

Single Pair Ethernet

Single Pair Ethernet

Single Pair Ethernet

De netwerkinfrastructuur voor het industriële IoT

De toenemende digitalisering van industriële installaties vraagt om een verdere ontwikkeling van de bestaande ethernetbekabeling. Met name voor sensoren en lokale, modulaire besturingseenheden kunnen conventionele bekabelingsconcepten niet meer voldoen aan de nieuwe eisen met betrekking tot de benodigde ruimte en de installatie-inspanning.

Weidmüller en partners op het gebied van elektrische connectiviteit vertrouwen allemaal op de innovatieve Single Pair Ethernet-technologie bij het ontwikkelen van nieuwe industriestandaarden.

FieldPower® lift

FieldPower® lift

FieldPower® lift

Verhoogde efficiëntie in de bedrading van de liftschacht

De installatie van elektrische componenten in de lifttakel is een moeizaam en tijdrovend karwei gebleven. Weidmüller heeft een slimme oplossing ontwikkeld om een platte kabel per verdieping aan te sluiten, die stroom, signalen en gegevens levert. De oplossing bestaat uit de FieldPower® liftschacht bedradingsbox en een 11-polige platte kabel. Tot twee veiligheidskettingen per verdieping kunnen worden gerealiseerd door de beide buitenste draden eenvoudig te onderbreken. Verhoog de efficiëntie en betrouwbaarheid en verminder de installatietijd en de materiaalcomplexiteit met de FieldPower® liftschachtbedradingsoplossing: FieldPower® lift.

FreeCon Contactless

FreeCon Contactless

FreeCon Contactless

Onderhoudsvrij en tot 24 V/240 W, met hoge vermogensdichtheid en maximale efficiëntie

FreeCon Contactless, met compacte afmetingen en een maximale efficiëntie, maakt een betrouwbare en contactloze overdracht van maximaal 240 W vermogen mogelijk. Denk aan een toekomst zonder transportkabels! Gegevenstransmissie met 5G-netwerk in de schacht en contactloze krachtoverbrenging op vloerniveau om een accu in de auto te laden.

Meer waarde door gegevens

Meer waarde door gegevens

Meer waarde door gegevens

Lees meer over hoe data-driven services je gegevens gebruiken om een toegevoegde waarde te creëren

Weidmüller helpt industriële bedrijven het individuele potentieel van industriële IoT-toepassingen te ontdekken, behoeften gebaseerde oplossingen te ontwikkelen en deze succesvol te integreren in bestaande structuren. Bijvoorbeeld van sensor tot cloud E&E-oplossingen: Betekent het verzamelen, voorbewerken en verzenden van gegevens via een IoT-gateway naar een cloud-gebaseerd serviceplatform en het uitvoeren van Industrial Analytics om voorspellend onderhoud te leveren als data-gedreven service voor aannemers en eindgebruikers.

Meer producten voor Lift & Roltrap

PRO-E schakelmodus voedingseenheid

PRO-E schakelmodus voedingseenheid

PRO-E schakelmodus voedingseenheid

Je hebt energiezuinige schakelende voedingen nodig voor je hoofdbesturing of deurbesturing? We bieden wand-gemonteerde eenfasige voedingen met lage standby energie. Met "PRO-E" biedt Weidmüller een betrouwbare, zeer vlakke, eenfasige schakelende voeding voor wandmontage in de industriële machinebouw, installatiebouw en gebouwautomatisering.

3-fase monitorrelais

3-fase monitorrelais

3-fase monitorrelais

Je hebt een module nodig om de status van de fasen in een 3-fase voedingssysteem te bewaken? We hebben het 3-fase monitorrelais om faseverlies en sequentiestoringen op te sporen. De EPAK productfamilie biedt je een breed scala aan functionaliteiten om aan je toepassingsgerichte vereisten te voldoen.

Ontdek onze AppGuide voor liftelektronica

Ontdek onze AppGuide voor liftelektronica

Ontdek onze AppGuide voor liftelektronica

Je apparatuur brengt de liften naar de top. Ons verbindingssysteem zorgt voor een soepele werking. Product zoeken op basis van je toepassingsbereik.
Of het nu gaat om gebruik in een particuliere of industriële omgeving - liften en roltrappen vereenvoudigen het vervoer van mensen en goederen. In de liftindustrie spelen standaardisering en modularisering al een essentiële rol in de productie, maar ook de kwestie van veiligheid en energie-efficiëntie wordt steeds belangrijker.

Downloads

Heb je vragen?

Heb je vragen?

*Verplichte velden