Gebouwinfrastructuur

Oplossingen voor de specifieke vereisten van de bouw van infrastructuur

Gebouwinfrastructuur

De hele installatie snel, veilig en volgens de standaarden

Een groot aantal normen en voorschriften is van toepassing op de bouwsector. Daarom moet voor elektrische installaties aan hoge veiligheidsnormen worden voldaan. Door de toenemende tijdsdruk en een groeiend gebrek aan opgeleide professionals in de elektrische industrie, moeten deze installaties ook op een steeds snellere, eenvoudigere, en economischere manier worden voltooid. Wij bieden een uitgebreide reeks installatieproducten en oplossingen voor de bouw van infrastructuren die precies zijn afgestemd op deze specifieke eisen.

Je voordelen in één oogopslag

Cutting-edge

Cutting-edge

Wij bieden state-of-the-art producten en oplossingen voor duurzame energieopwekking, evenals voor stroomverdeling en de bouw van oplaadinfrastructuur.

Praktijkgericht

Praktijkgericht

Al onze verbindingstechnologieën en connectiviteitsoplossingen kunnen in het dagelijkse werk snel, ruimtebesparend en voordelig worden geïnstalleerd. Ze zijn robuust en bieden langdurige betrouwbaarheid.

Normconform

Normconform

Onze toestellen en connectiviteitsoplossingen voldoen aan alle geldende normen en richtlijnen. Ze zorgen voor de hoogst mogelijke veiligheid tijdens de installatie en bij de bediening.

Verdeelborden voor gebouwen

Workshop

Ideaal uitgerust voor elke werkfase

Efficiënte en veilige werkprocessen zijn essentieel voor een goede concurrentiepositie en succes op de lange termijn. Wij ondersteunen je in elke fase van je werk met maatoplossingen voor je workshop. Op basis van onze jarenlange ervaring in de paneelbouw kunnen wij je in staat stellen om je werkprocessen te versnellen en je kwaliteit te verhogen door effectief gebruik te maken van ons uitgebreide portfolio.

Planning

Planning

Met onze softwareoplossingen voor labeling (M-Print® PRO), semi-automatische kabelverwerking (WPC Tool) en configuratie (WMC) ben je perfect voorbereid op elke projectfase. Dankzij interfaces met je eCAD-systeem profiteer je van een optimale gegevensoverdracht van planning tot inbedrijfstelling.

Installatie

Installatie

Wij bieden gereedschappen in gecertificeerde premium kwaliteit, evenals strip- en krimpmachines met intuïtieve bediening. Een perfect op maat gemaakt markeringssysteem vergemakkelijkt tijdbesparende en veilige installatie. Daarnaast zijn er professionele handgereedschappen die we samen met de bijpassende accessoires ook als voordelige complete sets aanbieden.

Werking

Werking

Ons uitgebreide assortiment meet- en testgereedschap biedt u bijvoorbeeld betrouwbare ondersteuning bij het opsporen van storingen. Naadloze markering van alle paneelonderdelen en digitale dataconsistentie vereenvoudigen en versnellen de onderhoudswerkzaamheden. Dit vermindert de uitvaltijden en verhoogt de efficiëntie van de processtappen.

Photovoltaics

PV-daksystemen snel en veilig installeren

Wij bieden een breed scala aan producten om ervoor te zorgen dat je je systeem gemakkelijk kunt installeren. Deze omvatten combinerboxen, overspanningsbeveiligingen, connectoren, gereedschappen en componenten voor eenvoudige, snelle en veilige installatie van PV-daksystemen. Al onze producten zijn gestandaardiseerd en zijn ontwikkeld om je installatieprojecten eenvoudiger, sneller en veiliger te maken.

e-mobiliteit

Gewoon laden en gaan - toekomstgerichte oplaadconcepten

Om de elektromobiliteit voor iedereen zo snel mogelijk te realiseren, moeten er voor een breed scala aan toepassingen dagelijkse oplaadconcepten worden ingevoerd. Op basis van de behoeften van onze klanten hebben we laadstations ontwikkeld die zich onderscheiden door hun hoge economische efficiëntie, goede laadsnelheden en aantrekkelijke uiterlijk. De systemen zijn geschikt voor gebruik in zowel residentiële als commerciële gebieden.

Opladen. De toekomst veranderen.

AC SMART ECO

Intuïtief - de perfecte EV-laadbox voor bij u huis.

Slimme en veilige laadoplossingen.

AC SMART VALUE

Veilig - Geen overbelasting bij het installeren van meerdere EV-laadboxen.

Slim verbonden laadoplossingen

AC SMART ADVANCED

Efficiënt: snel laden door intelligente stroomverdeling.

AC-oplaadkabels en onderdelen

Wij bieden ook een uitgebreide portfolio van robuuste, ergonomisch ontworpen oplaadkabels voor onze oplaadoplossingen, met type 1- of type 2-pinopstellingen. Kabels zijn beschikbaar in gladde en spiraalvormige uitvoeringen, in lengtes tussen vijf en tien meter, samen met andere accessoires.

Downloads