Toekomstbestendige en betrouwbare oplossingen voor de procesindustrie

Toekomstbestendige en betrouwbare oplossingen voor de procesindustrie

Al meer dan 60 jaar is de naam Weidmüller, binnen de procesindustrie, samen met ons merk, Klippon®, synoniem aan het garanderen van het hoogste niveau van competentie, expertise, kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Wij streven ernaar marktleider te zijn in het aanbieden van connectiviteits-, communicatie- en digitaliseringsoplossingen voor de interface tussen veilige en gevaarlijke zones met continue ononderbroken signalen, alsook het beperken van energie ter bescherming tegen explosiegevaar.

Als betrouwbare partner voor de olie & gas industrie kunnen onze klanten zeker zijn van:

Expertise

Expertise

Ongeëvenaarde kennis in het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor gevaarlijke gebieden.

Automatisering

Automatisering

Bescherming van energie-, signaal- en datatransmissie voor maximale beschikbaarheid van de installatie en efficiëntie in het systeem.

Digitalisering

Digitalisering

Van procesgegevens tot intelligente, op gegevens gebaseerde diensten voor gezoneerde en niet-gezoneerde gebieden.

Veiligheid

Veiligheid

Uitgebreide certificeringsoplossingen zoals G3 coating, SIL3, Atex, UL&CSA, IECEx en GOST.

Kwaliteit

Kwaliteit

Universele conversieplatforms voor legacy DCS-migratieoplossingen voor signaalverpakking, -markering en -distributie.

Oplossingen

Oplossingen

Van robuuste en veilige locatiebewaking over diagnose op afstand en lokale diagnose tot veilige netwerken naar de cloud.

Met de stijgende wereldwijde vraag, de sterk schommelende prijzen en de steeds strengere milieuvoorschriften staat de olie- en gasbranche voor drie grote uitdagingen: de kosten verlagen, de prestaties van de activa van de industriële basis optimaliseren en de ecologische voetafdruk verbeteren.

Stuart Bell, Vice President Global Sales projectmanagement

De uitdagingen van de markt aangaan met innovatie en passie

Upstream

Upstream

Upstream

Wij bieden applicatie-specifieke oplossingen voor onshore productiesystemen met een focus op procesveiligheid. Of het nu gaat om het ontwikkelen van veilige en efficiënte productieprocessen of om het leveren van betrouwbare procesmonitoring en veilige gegevensoverdracht, onze oplossingen bieden het maximale automatiseringsniveau voor elk productiesysteem.

Midstream

Midstream

Midstream

Monitoringsoplossingen zijn van vitaal belang om midstream-producties soepel en efficiënt te laten verlopen. Betrouwbare communicatie en draadloze technologie zijn dan ook van essentieel belang voor het toezicht op en de toegang tot systemen op afstand. Wij ondersteunen onze klanten met betrouwbare en veilige bewakingsoplossingen, waaronder vulgraadmeting, overloopbeveiliging en gebruikscontroles.

Downstream

Downstream

Downstream

Het is absoluut noodzakelijk dat complexe processen betrouwbaar functioneren bij het bedienen van downstream-toepassingen. Weidmüller biedt toepassingsspecifieke behuizingsoplossingen met explosiebeveiliging om ervoor te zorgen dat alle processen en componenten veilig en betrouwbaar functioneren gedurende het gehele downstream proces.

Offshore

Offshore

Offshore

Offshore systemen hebben vaak te maken met extreme omgevingsomstandigheden. Omvangrijke, uiterst complexe systemen moeten betrouwbaar en economisch functioneren onder zware omstandigheden. Wij leveren robuuste hardware en software om aan deze eisen te voldoen, maar ook om oplossingen te monitoren zodat de productieprocessen nooit worden onderbroken.

Transport

Transport

Transport

Gezien de complexiteit en de aard van het vervoer van brandstoffen is het belangrijk over geautomatiseerde en gedigitaliseerde oplossingen te beschikken die een superieure prestatie van de bewakingssystemen en -apparatuur kunnen garanderen om aan de hoogste industrienormen te voldoen.

Opslag

Opslag

Opslag

Tankboerderijen zijn een verzameling van tanks die ruwe olie en petroleumproducten opslaan. Vanwege het aantal en de grootte van de tanks en het geografische gebied dat wordt bestreken, is het van cruciaal belang om te beschikken over robuuste monitoringsoplossingen voor meters, niveaus en afsluiters, alsmede over robuuste en betrouwbare overloopsystemen.

Product bijzonderheden voor olie & gas

PROtop - de high-end voeding

Superieur, toekomstbestendig en duurzaam: De high-end voeding voor de strengste eisen van Industrie 4.0

Een permanente voeding in elke omgeving: 24/7-installaties vereisen een bijzonder betrouwbare stroomvoorziening die bestand is tegen zware omgevingsomstandigheden. Conditiemonitoring voor gericht, preventief onderhoud wordt daarom steeds belangrijker. PROtop combineert de hoogste efficiëntie en compacte behuizingen met een hoge duurzaamheid en directe parallelle aansluiting, zonder diodemodules.

Dit verlaagt de kosten en creëert ruimte in de schakelkast. Dankzij de krachtige DCL-technologie worden zelfs lastige belastingen - bijvoorbeeld motoren - probleemloos bediend, terwijl stroomonderbrekers op betrouwbare wijze worden geactiveerd. Deze uitstekende communicatiemogelijkheden maken een permanente conditiemonitoring en een volledige integratie met de controlesystemen mogelijk.

PROtop - de high-end voeding
Bijzondere voordelen
  • Veilige activering van stroomonderbrekers door DCL
  • Hoge energiereserves voor krachtig motorstarten door DCL
  • Hoogste efficiëntie en zeer lange levensduur
  • Extreem ruimtebesparend ontwerp
  • Geïntegreerde O-ring MOSFETs voor redundantie of parallelle bediening
  • Toekomstbestendig dankzij optionele communicatiemodules

Klippon® Protect-behuizingssystemen

Klippon® Protect-behuizingssystemen

Klippon® Protect-behuizingssystemen

Processen in gevaarlijke omgevingen veilig beheersen

Behuizingen vervullen een belangrijke veiligheidsfunctie en bewijzen elke dag hun waarde, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Alle industrieën hebben hun eigen specifieke eisen op het gebied van behuizingstechnologie - van machinebouw tot transport, energietechniek en procesindustrie. Tegelijkertijd moeten de behuizingen voldoen aan strenge vereisten met betrekking tot de noodzakelijke internationale goedkeuringen.

Wij bieden gecertificeerde behuizingen voor een gegarandeerde bescherming. Ons Klippon® Protect-behuizingsysteem dekt alle goedkeuringen die nodig zijn voor gebruik in industriële en explosieve risicozones. Het is ook flexibel genoeg om een optimale aanpassing aan je wensen mogelijk te maken. Individuele diensten ronden ons aanbod af om je een optimale procesondersteuning te bieden.

Meer producten voor olie & gas

Laatste nieuws van olie & gas

Downloads

Uw Klippon Engineering contact

Heb je vragen?

Heb je vragen?

*Verplichte velden