PV Protect - De aansluitklare alles-in-één oplossing

PV Protect is de oplossing voor een optimale bescherming van de omvormer tegen overspanning. De aansluitklare dozen zijn bijzonder geschikt voor het inbouwen van een overspanningsbeveiliging in een bestaande installatie. Afhankelijk van de vereisten wordt de aansluiting gerealiseerd via WM4C-connectoren of kabelwartels met handige en betrouwbare PUSH IN-aansluittechnologie.

De voordelen in een oogopslag

Compact

Compact

Het compacte ontwerp van PV Protect zorgt ervoor dat je je PV-systeem kunt beschermen, zelfs als er weinig ruimte is.

Bestendigheid

Bestendigheid

De PV-box is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden voor toepassing op blootgestelde locaties.

Snel

Snel

Dankzij de vooraf samengestelde arresters en PUSH IN-technologie kan het product snel en zonder onderhoud worden verbonden.

Het meest innovatieve concept voor stringomvormers

Uitgebreide productvarianten

PV Protect is beschikbaar met verschillende afschermingsklassen (type I/II en type II) en nominale spanningen (1.000 V/1.500 V). De aansluiting gebeurt ofwel via fotovoltaïsche stekkerverbindingen ofwel via wartels - voor een hoge flexibiliteit.

Ontworpen om aan verschillende vereisten te voldoen

PV Protect is compact, robuust en extreem weerbestendig. De behuizing voldoet aan beschermingsklasse IP67 en beschermt de gevoelige elektronica binnenin, zelfs tegen zware omgevingsinvloeden.

Monteer de box, sluit de kabel aan, klaar

Dankzij de voorgemonteerde arresters kan het product snel en met weinig moeite worden aangesloten. De bescherming van het PV-systeem wordt onmiddellijk gewaarborgd. De duidelijke markering van de poorten elimineert de mogelijkheid van verkeerde bedrading.

Bewezen overspanningsbeveiliging

Onze PV-beschermingsproducten profiteren van vele jaren ervaring en bewezen kwaliteit op het gebied van overspanningsbescherming.

Eenvoudig. Snel. Veilig.

Eenvoudig. Snel. Veilig.

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

Weidmüller PV-oplossingen voor dakinstallaties - onze bijdrage en ons aanbod in één oogopslag.

Vertrouwen in goedgekeurde kwaliteit

Ons laboratorium verzekert de hoogste productkwaliteit

Ons laboratorium is gecertificeerd volgens internationale normen. Het werkt onafhankelijk en wordt erkend door instellingen, registratiediensten en andere instellingen en autoriteiten. Als lid van het CTDP-programma wordt Weidmüller regelmatig door UL geauditeerd, met name op het gebied van testmethoden, kwaliteitsmanagement en documentatie.

PV Protect combinerboxen worden getest volgens IEC 61439-1/2. Ze zijn ontworpen op basis van de testresultaten en geconfigureerd voor de specifieke toepassing. Dit zorgt ervoor dat aan elk van de eisen van de doelapplicatie volledig wordt voldaan.

Perfecte aanvulling

Downloads

Meer vragen?

We bespreken graag je ideeën!

*Verplichte velden