Fabrikant van apparaten

Optimale connectiviteitsoplossingen voor de bouwstenen van de geautomatiseerde wereld van morgen

Fabrikant van apparaten

Zorgen voor de beste verbinding in de geautomatiseerde wereld van morgen

Zorgen voor de beste verbinding in de geautomatiseerde wereld van morgen

Het garanderen van de beste verbinding in de geautomatiseerde globalisering van morgen gaat een nieuwe fase in: nu de opkomende markten een bloeiperiode inluiden, zijn er meer dan 2 miljard nieuwe consumenten op de wereldmarkt. Tegelijkertijd neemt de algemene mobiliteit toe en worden de middelen schaarser. De vervoersnetwerken worden steeds complexer en de vereisten op het gebied van veiligheid en beschikbaarheid van faciliteiten worden steeds strenger. Dit versnelt de overgang naar het volgende niveau van industriële automatisering. Fabrikanten van apparaten en systeemintegratoren, die op intelligente wijze slimme technologieën in een netwerk onderbrengen en daardoor complexe, systeembrede processen veilig beheersen, leveren niet alleen een belangrijke bijdrage aan het oplossen van toekomstige uitdagingen, maar benutten ook het bijbehorende groeipotentieel.

Als betrouwbare partner voor fabrikanten van apparaten kunnen onze klanten zeker zijn van:

Slimme oplossingen

Slimme oplossingen

Ons brede assortiment bestaat uit commodity onderdelen, op maat gemaakte onderdelen en op maat gemaakte oplossingen met de software en diensten ter ondersteuning van een snelle ontwikkeling en een kortere time-to-market. Ons Smart Connectivity Competence Centre is toegewijd aan het ontwikkelen van innovaties op het gebied van elektrische connectiviteit.

Nieuwe technologieën

Nieuwe technologieën

Innovatie is de drijvende kracht achter ons bedrijf, en dit wordt weerspiegeld door dynamische nieuwe technologieën die we ontwikkelen om de standaard van de volgende generatie connectiviteit te zijn. Onze marktervaring en bewezen staat van dienst tonen aan dat we de ontwikkeling van ons productportfolio voortdurend aansturen

Partner voor connectiviteit

Partner voor connectiviteit

Ons wereldwijde team heeft ervaring in diverse markten, waaronder industriële besturingen, motion controls, telecom, robotica en vermogenselektronica. Laat ons wereldwijde team van experts samenwerken met uw technisch specialisten om de beste componenten te identificeren en de beste oplossing te ontwikkelen.

Industry 4.0 is de drijvende kracht achter de evolutie van geautomatiseerde productiesystemen en intelligente fabrieken. Dit vereist dat een nieuwe generatie SMART-apparaten wordt geïntegreerd met geavanceerde automatiseringsoplossingen voor een zo efficiënt mogelijke werking. Onze oplossingen voor fabrikanten van apparatuur bieden toonaangevende connectiviteit en uitgebreide ondersteunende diensten om je te helpen je doelen snel en met optimaal resultaat te bereiken. Let's connect.

Peter Walker, Global Industry Management, Device Manufacturing

Producthoogtepunten voor fabrikanten van apparaten

Briljante verbindingen voor je apparaten

Briljante verbindingen voor je apparaten

Briljante verbindingen voor je apparaten

De productie van apparaten lost de uitdagingen op van het verbinden van de bouwstenen van de volgende generatie - een verbonden slimme wereld. Dit omvat oplossingen voor fabrieksautomatisering, gebouweninfrastructuur, veiligheid, telecommunicatie, hernieuwbare energie, infrastructuur voor elektrische voertuigen en smart steden. Onze samenwerking met leiders in deze verticale markten heeft ons in staat gesteld om toonaangevende oplossingen te ontwikkelen en onze flexibele aanpak van probleemoplossing betekent dat we de beste oplossingen kunnen leveren om je ontwerpproblemen in recordtijd op te lossen.

  • Breed productassortiment met optimale oplossingen voor vermogen, signaal en data
  • Hoge betrouwbaarheid en veiligheidskenmerken voor de verbinding
  • Innovatieve verbindingsoplossingen voor de volgende generatie apparaten
  • Best-in-class design-in support en OEM-mogelijkheden

OMNIMATE® services

OMNIMATE® services

OMNIMATE® services

Apparaatontwikkelingen ontworpen met een unieke efficiëntie

Efficiënte planning en design-in-processen besparen je kostbare tijd bij de productontwikkeling. Naast onze PCB-componenten bieden wij een breed scala aan ondersteunende tools en diensten aan. Van technische specificaties, via ontwikkeling en ontwerp, tot goedkeuring en serieproductie, onze OMNIMATE® Services kunnen je projectuitgaven en time-to-market aanzienlijk verminderen. Vertrouw op onze expertise bij het verkrijgen van informatie en verfijn snel en eenvoudig de juiste componenten voor je apparaat met onze handige online tools en 72-uurs bemonsteringsdiensten

  • Componentbibliotheken voor EDA-systemen
  • Uitgebreide gegevenssheets en tekeningen
  • Snelle en duidelijke productkeuze in AppGuide

Meer producten en oplossingen voor fabrikanten van apparaten

Bekijk onze ConnectorGuide: vind het juiste product voor uw behoeften

Bekijk onze ConnectorGuide: vind het juiste product voor uw behoeften

Bekijk onze ConnectorGuide: vind het juiste product voor uw behoeften

Via onze ConnectorGuide bieden we een toepassings- en productgerichte zoekopdracht die je snel naar het gewenste product brengt. Het vinden van de juiste PCB plug-in connectoren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Laatste nieuws van fabrikanten van apparaten

Ontdek onze nieuwste whitepaper voor de productie van apparaten

Meer vragen?

We bespreken graag je ideeën!

*Verplichte velden

*Verplichte velden

Heb je vragen?

Heb je vragen?

*Verplichte velden