Weidmüller op de Hannover Messe

Weidmüller op de Hannover Messe
Hannover Messe 2022

Bezoek ons op de Hannover Messe

Bezoek ons op de Hannover Messe

We kijken ernaar uit om je weer persoonlijk te mogen verwelkomen op onze stand C57 in zaal 11.

Ervaar de verworven competentie van het Smart Cabinet Building Initiative live en kijk uit naar een machinepark dat je zal inspireren. Leer meer over de mogelijkheden van automatisering en digitalisering in een perfect samenspel van producten, processen en productiemiddelen.

Maak sneller dan ooit tevoren verbinding: De nieuwe SNAP IN-aansluittechniek brengt uw bedradingsprocessen op een heel nieuw niveau. Tijd is geld. SNAP IN de toekomst met onze Klippon® Connect

Of je nu toegang tot waardevolle gegevens nodig hebt of nieuwe datagestuurde diensten wilt aanbieden: Wij brengen je "van data naar waarde" met de eenvoudige weg naar Industrial IoT en innovatieve oplossingen voor Smart Industrial Connectivity.

Of geef samen met ons succesvol vorm aan de energietransitie met oplossingen voor hernieuwbare energie.

Bekijk zelf onze nieuwste innovaties en krijg uitgebreid advies van onze experts. We kijken er naar uit om je eindelijk weer persoonlijk te spreken!

Onze hoogtepunten in Hannover

Producten voor panelen van de toekomst

null
Met een perfect samenspel van product, proces en productieapparatuur stellen wij u in staat uw processen te optimaliseren voor maximale efficiëntie en productiviteit tijdens planning, installatie en bedrijf.

Paneelbouw bevindt zich meer dan ooit in een sterk spanningsveld: technische mogelijkheden die moeilijk te volgen zijn met snel evoluerende klantenvereisten, hoge kosten en prijsdruk met strikte termijnen. Dit kan alleen worden bereikt door de mogelijkheden van automatisering en digitalisering over te nemen en een perfecte interactie tussen product, proces en productiemiddelen tot stand te brengen. Op dit moment ontbreekt het aan algemene, economische oplossingen die beantwoorden aan de individuele behoeften van de bouwer van het paneel.

De eenvoudige weg naar het Industriële IoT

null
Of het nu gaat om toegang tot waardevolle gegevens of om nieuwe, datagestuurde diensten die moeten worden gegenereerd, wij stellen onze klanten in staat om op een eenvoudige manier van gegevens naar waarde te gaan.

"Van data naar waarde" met ons uitgebreide en geavanceerde IIoT-portfolio. Dit zijn uw voordelen: Eenvoudig, end-to-end, het best gepositioneerd voor de toekomst, hardware en software-interlock, van gegevensverzameling tot voorverwerking en communicatie tot gegevensanalyse.

SNAP INto future met Klippon® Connect

null
Aansluitklemmen met innovatieve SNAP-technologie

Maak sneller dan ooit tevoren verbinding: De nieuwe SNAP IN-aansluittechniek brengt uw bedradingsprocessen op een heel nieuw niveau. Tijd is geld. Daarom moeten de installatiewerkzaamheden in de schakelkastbouw steeds sneller worden uitgevoerd, bij voorkeur geautomatiseerd. Tegelijkertijd moeten de verbindingen permanent betrouwbaar, veilig en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Oplossingen voor hernieuwbare energie

null
Onze expertise voor de volgende generatie energie

Het gebruik van fossiele brandstoffen zal en moet een einde maken aan de bescherming van onze natuurlijke habitat voor de toekomst. Met onze uitgebreide ervaring in traditionele procesaansluiting, -beveiliging en -controle, gekoppeld aan onze sterke betrokkenheid bij de fotovoltaïsche en windindustrie, zijn wij de ideale partner om de energietransitie te ondersteunen. Dit maakt ons de ideale partner om deze verandering te steunen. Met onze specialistische knowhow en onze pioniersgeest bieden wij u de gemakkelijke weg naar IoT voor toepassingsgebieden rond hernieuwbare energie en waterstof.

Alle productinnovaties in één oogopslag

null

Industriële connectiviteit betekent meer voor ons dan alleen verbindingstechnologie en elektronica. Onze diepgaande kennis van de specifieke toepassingen van onze klanten stelt ons in staat praktische adviesvaardigheid te bieden en oplossingsgerichte productconcepten te ontwikkelen.