Welkom bij je online beurservaring

Een pionier zijn betekent innovaties stimuleren en als eerste in actie komen.

Een pionier zijn betekent innovaties stimuleren en als eerste in actie komen.

Weidmüller - de naam staat sinds 1850 voor competentie, durf, prestaties, pioniersgeest en betrouwbaarheid. Als pionier van Industriële Connectiviteit hebben we met onze innovaties industriële geschiedenis geschreven. We hebben de standaard gezet met de productie en verkoop van het eerste kunststofgeïsoleerde klemmenblok. Dit werd gevolgd door het PUSH IN verbindingssysteem, de uitvinding van de eerste printaansluitklem en recentelijk de ontwikkeling van een Automated Machine Learning Tool. En dat is nog niet alles: Al 170 jaar lang ontwikkelen we baanbrekende innovaties die een hele industrie hebben gevormd. Eenvoudig te installeren, flexibel in gebruik en ontworpen voor efficiënte processen.

We gaan met de nodige durf vooruit en pakken de uitdagingen van de industrie aan. Of het nu gaat om artificial intelligence, 5G, het industriële IoT of de Smart Factory - onze medewerkers richten zich op belangrijke toekomstige gebieden en onderzoeken innovatieve producten en oplossingen die over de hele wereld worden gebruikt. Normaal gesproken zouden we deze producten en oplossingen op de Hannover Messe hebben gepresenteerd. We voelen ons thuis als "industriële pionier".

null
Volker Bibelhausen over het thema industriële connectiviteitVolker Bibelhausen over het thema industriële connectiviteit

Onze Chief Technology Officer verwelkomt je graag in onze digitale ervaring in plaats van de Hannover Messe, en geeft je een overzicht van onze hoogtepunten.

Virtuele beurs wereld

Virtuele beurs wereld

Virtuele beurs wereld

Ontdek onze hoogtepunten op onze vituele beurs. Dompel jezelf onder in Weidmüller's digitale beurswereld en leer meer over de onderwerpen Smart Factory, oplossingen voor de werkvloer, end-to-end verbindingen en interfaces, laadinfrastructuur voor elektromobiliteit en spannende productinnovaties.

Doe nu mee met onze webinars

Doe nu mee met onze webinars

Doe nu mee met onze webinars

Naast onze digitale beurservaring willen we je ook uitnodigen om dieper in te gaan op individuele onderwerpen en in contact te komen met onze experts. Voor dit doel hebben we een uitgebreid webinaraanbod voor de komende drie maanden samengesteld.

Grensverleggende oplossingen voor Iandustrial Connectivity

Smart Factory

Smart Factory

Smart Factory

Een voorloper zijn betekent het betreden van nieuwe toekomstige markten

Wij helpen industriële bedrijven bij het identificeren van individuele mogelijkheden voor industriële IoT-toepassingen en bij het ontwikkelen van op de behoeften gebaseerde oplossingen voor de Smart Factory. Met onze baanbrekende oplossing op het gebied van Automated Machine Learning, ons u-mation portfolio, slimme sensoren en verdere innovatieve producten voor de Smart Factory, kun je gegevens verwerven, begrijpen en gebruiken en nieuwe mogelijkheden benutten. Als pionier op het gebied van industriële connectiviteit stellen onze oplossingen ons in staat om nieuwe toekomstige markten te betreden.

Panel building of the futurePaneelbouw van de toekomst

Panel building of the futurePaneelbouw van de toekomst

Panel building of the futurePaneelbouw van de toekomst

Een pionier zijn betekent altijd streven naar verbeteringen en een revolutie in de status-quo.

Al meer dan 40 jaar ontwikkelen we oplossingen die perfect aansluiten bij elke werkfase in de productie en in de werkplaats. Als pionier op het gebied van industriële connectiviteit en door onze jarenlange praktijkervaring bieden wij een compleet portfolio aan oplossingen en diensten voor zowel de geautomatiseerde paneelbouw als de werkplaatsen, waardoor processen op de werkvloer en in de productie kunnen worden geoptimaliseerd.

Naadloze verbindingen en oplossingen

Naadloze verbindingen en oplossingen

Naadloze verbindingen en oplossingen

Een pionier zijn betekent een uitvinder zijn en geschiedenis schrijven

Of het nu gaat om ronde connectoren voor de signaalverwerking tussen de sensor en de besturing, heavy-duty connectoren, Single Pair Ethernet of contactloze energieoverdracht - we ontwikkelen geavanceerde producten die de industrie op een betrouwbare en duurzame manier vooruithelpen. Dit betekent dat we de weg vrijmaken voor een efficiënte elektrische verbinding. Voor ons is het tonen van een pioniersgeest geen doel op zich. We streven er altijd naar om vooruit te kijken en geschiedenis te schrijven.

Opladen van infrastructuur voor e-Mobility

Opladen van infrastructuur voor e-Mobility

Opladen van infrastructuur voor e-Mobility

Een pionier zijn betekent de toekomst vormgeven door middel van creativiteit

Als pionier op het gebied van industriële connectiviteit is het ons doel om de toekomst van morgen in belangrijke mate vorm te geven. Daarom richten we ons op elektrische mobiliteit met een oplaadinfrastructuur die veilig is, geschikt is voor dagelijks gebruik en voldoet aan de wet op de gewichten en maten. We bieden een indrukwekkend portfolio met intelligente, technische AC-oplaadoplossingen, ons retro-oplaadstation en een aanpasbaar ontwerp. Met creativiteit en innovatief design geven we vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit.

Een pionier zijn betekent jezelf steeds opnieuw uitvinden

Een pionier zijn betekent jezelf steeds opnieuw uitvinden

Een pionier zijn betekent jezelf steeds opnieuw uitvinden

Met onze 170-jarige geschiedenis kunnen we terugkijken op een lange traditie die teruggaat tot het jaar 1850, toen Weidmüller als textielbedrijf werd opgericht. De overstap naar de technologiesector kwam ongeveer 100 jaar later. De grote sprong begon uiteindelijk met de heruitvinding en productie van het eerste kunststofgeïsoleerde klemmenblok. Sindsdien is Weidmüller een permanente speler in de industrie- en technologiesector. En we hebben ons voortdurend ontwikkeld en nieuwe innovaties geïntroduceerd. In 2020 vieren we het 170-jarig bestaan van ons bedrijf. Daarom keken we vooral uit naar de Hannover Messe van dit jaar, waar we je opnieuw zouden hebben laten zien hoe we zijn geëvolueerd - tot een aanbieder van industriële ivd-oplossingen.

Productinnovaties

Productinnovaties

Productinnovaties

We zouden je op de Hannover Messe natuurlijk een reeks nieuwe producten hebben gepresenteerd. Bekijk hier een overzicht van de productinnovaties.