HR coördinator

HR coördinator

Waar ga je werken?

Bij Weidmüller Benelux BV, een toonaangevende dochteronderneming van het wereldwijd gerenommeerde familiebedrijf Weidmüller in Duitsland. Weidmüller staat bekend om zijn innovatieve oplossingen in de industriële omgeving van stroom, signaal en data. In Hilversum, Nederland, bevindt zich onze vestiging waar je zult samenwerken met een team van 40 collega's, zowel binnen als buiten het kantoor. Onze hechte teamspirit en gedeelde doelen vormen de kern van onze bedrijfscultuur.

Wat ga je doen?

Als HR Coördinator ben je het centrale aanspreekpunt voor personeelszaken, zowel intern als extern. Je coördineert het werving en selectieproces, bewaakt opleidingen en trainingen, beheert personeelsdossiers, en begeleidt personele ontwikkelingsplannen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor verlof- en verzuimregistratie en communiceer je effectief over HR-zaken. Je past lokale wetgeving toe voor zowel Nederland als België en ondersteunt de Business Controller bij salarisadministratie. Ook werk je aan projecten zoals het vernieuwen van de personeelsgids en het opzetten van een kennismatrix.

Wie ben je?

Je bent flexibel, accuraat, punctueel en stressbestendig met uitstekende organisatorische vaardigheden. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over HBO werk-denkniveau en bent in het bezit van (aanvullende) HRM-opleidingen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, Frans is een pré. Kennis van Windows-/Office-omgeving en idealiter van ADP en SD Worx.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende baan in een stimulerende internationale omgeving, een marktconform salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheid tot thuiswerken, veel vrijheid, zelfstandigheid en volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. En niet te vergeten, leuke bedrijfsuitjes!

Kom jij ons team versterken als HR Coördinator?

Stuur dan jouw sollicitatiebrief met cv en motivatie naar Benelux@Weidmueller.com. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Stefan Pekkeriet (06-538 415 47).

We kijken uit naar jouw sollicitatie en een mogelijke samenwerking!