Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in!

Kies je individuele route en schrijf je nu in!

  • Kies events en empower je business
  • Reserveer je plaats door het contactformulier in te vullen
  • Toegang via e-mail ontvangen

Op zoek naar onze Duitse events? Kijk maar eens hier .

Eventcategorieën

Business talks: Ontmoet het management van de verkoop- en productdivisies en neem deel aan de discussie. Ze delen inzichten, strategieën en succesfactoren in het gebruik van Smart Industrial Connectivity om je bedrijf vooruit te helpen.

Webinars: De nadruk ligt op het praktische gebruik van producten en oplossingen in toepassingen en demonstrators. Onze productmanagers en trainers laten zien hoe eenvoudig installatie, inbedrijfstelling of configuratie kan zijn.

Expert sessions & future talks: Geïnspireerd in deze korte en bondige sessies. Zij behandelen onderwerpen zoals nieuwe toekomstige markten, de industrieoplossingen of innovatieve producten die efficiency verhogen, processen optimaliseren en tastbare toegevoegde waarde verstrekken.

Agenda en registratie

Selecteer je events door er gewoon op te klikken, meerdere selecties zijn mogelijk. Vul vervolgens je je gegevens in op het onderstaande formulier en klik op "Inschrijving verzenden".

Selected events:

0/28 Register

Toekomst van de paneelbouw

14.04.2021

08:30 CET Engels

Welkomstwoord met de Raad van Bestuur en opening van de sessies over de toekomst van paneelbouw

Volker Bibelhausen (voorzitter van de Raad van Toezicht en Chief Technology Officer) en Dr Timo Berger (Chief Sales Officer) verwelkomen je persoonlijk bij de Weidmüller Digital Conference

8:55 am CET Engels

Business Talk // Klippon® Connect - Beheers je paneelbouw uitdagingen zonder compromissen

Op maat gemaakte toepassingsproducten, universele klemmenstroken en procesondersteunende diensten bieden voor elk concept de juiste oplossing.

9:50 am CET Engels

In de praktijk webinar // Bedrading in gebouwinstallaties - compacte planning, gestructureerde bedrading: Klippon® Connect AITB

Voldoet eenvoudig aan de Norm-conforme bedrading voor de bouwsector. Kenmerken: Ontwerpen met en zonder geïntegreerde elektronische componenten, hoogste beveiliging tegen spanningspieken en overspanning, multifunctionele scheidingsvlakken en ondersteunt robotverwerking

10:20 am CET Engels

In de praktijk webinar // Eenvoudige, snelle en veilige bedrading van stroom- en spanningstransformatoren: Klippon® Connect TTB

In T&D-toepassingen worden stroom- en spanningstransformatoren voornamelijk gebruikt voor beveiligings- en meetfuncties. De nieuwe TTB-reeks transformatorklemmen voldoet aan alle aansluitingsvereisten van deze twee kritische toepassingen.

11:05 am CET Engels

In de praktijk webinar // Klippon® Relay - overstap naar eenvoudig

Schakelen, scheiden, versterken, vermenigvuldigen: Klippon® Relay maakt je keuze gemakkelijk. Ons wereldwijd uniek all-round aanbod combineert een maximale relaisvariëteit met bijpassende accessoires en een eersteklas service.

11:40 am CET Engels

In de praktijk webinar // Betrouwbare overspanningsbeveiliging - Overgaan op digitaal met communicatieve VARITECTOR IoT

NIEUW: Eenvoudige IIoT-implementatie. Overspanningsbeveiliging geschikt voor communicatie VARITECTOR PU IoT AC

2:00 pm CET Engels

Business Talk // Workplace Solutions: Geoptimaliseerde processen in de paneelbouw

Versnel je processen en verhoog je kwaliteit. Workplace Solutions ondersteunt je in elke fase van paneelbouw, van planning tot installatie en gebruik, met een uitgebreid en goed gecoördineerd portfolio.

2:50 pm CET Engels

Expert Session // Je directe verbinding voor een optimaal markeringsproces: PrintJet VERBINDING - Communicatie. Prestaties. Kwaliteit.

Communicatie-geschikte krachtige printer voor efficiënte en hoogwaardige markeringen. Gebruik de IoT om uw markeringsproces te optimaliseren!

3:20 pm CET Engels

Expert Session // Smart Cabinet Building - Automatiseringsoplossingen voor de paneelbouw van de toekomst

Samen met onze partners Komax, Armbruster en Zuken, verbinden wij technologie en deskundigheid om geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor de paneelbouw van de toekomst aan te bieden. Ontdek onze volledig gecoördineerde semi-geautomatiseerde en volledig geautomatiseerde paneelbouw oplossingen.

3:50 pm CET Engels

Expert Session // Fast Delivery Service - Klemmenstroken en geassembleerde behuizingen die snel en betrouwbaar worden geleverd

Van idee tot verzending over 5 dagen. Assembleer individuele klemmenstroken en behuizingen vanaf batchgrootte 1 - voor meer efficiëntie in je productie en kortere levertijden naar je klanten.

4:20 pm CET Engels

Expert Session // Bescherm je PV-systeem op het dak - Gemakkelijk. Snel. en veilig.

Bescherm je investeringen in PV-systemen met de combiner box PV Next en met PV Protect - de aansluitklare alles-in-één oplossing voor optimale bescherming van de omvormer tegen overspanningen.

De eenvoudige weg naar IIoT - van gegevens naar waarde

21.04.2021

08:30 CET Engels

Opening & Business Talk // De eenvoudige weg naar IIoT - Van gegevens naar waarde

Waar staat het industriële IoT voor? Wat biedt Weidmüller aan? En het belangrijkste: wat levert het jou op? Of je nu je apparaten eenvoudig in het IIoT wilt inpassen, toegang nodig hebt tot waardevolle gegevens of nieuwe, datagestuurde diensten wilt aanbieden, de weg naar het IIoT hoeft niet ingewikkeld te zijn.

9:35 am CET Engels

In de praktijk webinar // Web-based data acquisitie & visualisatie

Met onze schaalbare automatiserings- en digitaliseringsoplossingen en platformonafhankelijke visualiseringssoftware krijg je toegang tot waardevolle gegevens en informatie in greenfield- en brownfield-toepassingen.

10:30 am CET Engels

In de praktijk webinar // Gemakkelijke cloud verbinding & service

Live demonstratie! Automatisering en digitalisering op de Industry 4.0 demonstrator. Met Node-RED en de Weidmüller besturingen, kan de weg naar digitalisering worden bereikt in slechts een paar stappen. Wij illustreren het model van de gegevensmechanica op een demonstrator van de Academie van Weidmüller.

11:25 am CET Engels

In de praktijk webinar // Smart Sensors & Industrial Analytics

Verzamel gegevens van machines en systemen met slimme sensoren en creëer, valideer en exporteer je eigen machine learning modellen. We zullen een praktijkcase gebruiken om aan te tonen hoe eenvoudig het is om met Weidmüller Industrial AutoML te werken.

2:00 pm CET Engels

Expert Session // IIoT-applicaties configureren in dagen in plaats van programmeren in maanden

Ontdek hoe de juiste software je kan helpen snel en eenvoudig aan de slag te gaan met de Intel Health Guide. De sessie behandelt IIoT-software van data-acquisitie tot de cloud, evenals eenvoudige realisatie van Machine Learning zonder data science-vaardigheden.

2:30 pm CET Engels

Future Talk // 5G - Impact op Industrial Connectivity

Gebruik, voordelen en mogelijkheden van de nieuwe cellulaire netwerkstandaard 5G in machinecommunicatie en industriële IoT.

3:00 pm CET Engels

Expertsessie // Op maat gemaakte windoplossingen - van gegevens naar waarde

Met praktische voorbeelden tonen we je hoe je je windturbines efficiënter kunt bedienen. Van betrouwbare componenten aan gegeven-gedreven bedrijfsmodellen zoals gegevensanalyse, verzekeren onze aangepaste oplossingen maximumrentabiliteit.

15:30 CET Engels

Expert Session // Slimme oplossingen voor intralogistiek 4.0

Met innovatieve sleuteltechnologieën en uitgebreide knowhow in big data management ondersteunen wij je bij het optimaliseren van interne processen en het ontwikkelen van volledig nieuwe bedrijfsmodellen.

4:00 pm CET Engels

Expert Session // Bereik maximaal vermogen voor je productieomgeving - Voedingen klaar voor IIoT

Voedingen en oplossingen voor stroombeheer die op communicatie zijn gebaseerd, wat een positief effect heeft op de productiviteit van de gehele productiefaciliteit. Met de optie om in het FieldPower® systeem te integreren, wordt het volledige gamma van functies beschikbaar in het gebied.

Flexibele en betrouwbare connecties voor apparaten en systemen

28.04.2021

08:30 CET Engels

Opening & Business Talk // De toekomst van connectiviteit voor apparaten en systemen

Welke criteria zullen bepalend zijn voor de toekomst van de connectiviteit? Hoe kun je ervoor zorgen dat je apparaten en systemen voldoen aan de vereisten van vandaag en morgen? Deze sessie biedt inzicht in de manier waarop vooruitgang op betrouwbare en duurzame wijze kan worden bevorderd met continue, gedigitaliseerde apparaatontwikkelingsprocessen voor de verbonden wereld van morgen.

9:35 am CET Engels

In de praktijk is webinar // PCB connectiviteit voor de industriële IoT - OMNIMATE® 4.0

Live demonstratie SNAP IN! Laten we je naar de toekomst brengen! OMNIMATE® 4.0 combineert drie innovaties in één: supersnelle verbindingstechnologie, modulair productontwerp en snelst mogelijke levering.

10:30 am CET Engels

In de praktijk webinar // Uitzonderlijke prestaties in elke omgeving: Heavy Duty Connectors en oplossingen voor behuizingwanden

Live demonstratie en presentatie van ons nieuwe verbindingsconcept voor hedendaagse besturingskasten! Heavy-duty connectoren zorgen voor een veilige overdracht van energie, signalen en gegevens in industriële omgevingen - van het paneel naar het veld.

11:25 am CET Engels

In de praktijk webinar // Aansluitklare kabelsets voor elke behoefte

Live demonstratie! Plug-and-produce in plaats van complexe assemblage. Gestandaardiseerd of individueel: onze vraaggerichte montagediensten ondersteunen je bij het uitvoeren van zelfs de meest complexe bekabelingsopdracht.

2:00 pm CET Engels

Future Talk // DC Industries - DC fabriek van de toekomst

De koers uitzetten: Aanbevelingen voor de planning, installatie en werking van intelligente industriële gelijkstroomnetten.

2:30 pm CET Engels

Expert Session // Single Pair Ethernet - Geoptimaliseerde, betrouwbare gegevensverbinding voor de toekomst

Ons team van experts brengt je naar de toekomst. Introductie van Single Pair Ethernet: De netwerkinfrastructuur voor de industriële IoT. Bijzonder compact en toekomstbestendig, gemaakt voor de hoogste eisen van de industrie.

3:00 pm CET Engels

Expert Session // E-mobiliteit - toekomstbestendige laadinfrastructuur

Herken wat mensen beweegt! Intelligente en gebruikersgerichte producten voor de gebiedsdekkende en vraaggerichte laadinfrastructuur: voor de professionele en particuliere sector.

15:30 CET Engels

Expert Session // Klippon Engineering - Creëer vandaag de oplossingen van morgen voor de procesindustrie

Van decentrale besturingssystemen tot slimme sensoren, het wereldwijd opererende Klippon Egnieering team biedt je inzicht in de meest belangrijke trends voor de procesindustrie.

Please select at least one event

Please fill in all fields to register for your selected events