Beurzen en evenementen

Bezoek ons op onze beurzen in 2023 en 2024

Beurzen en evenementen

Beurzen & Evenementen 2023 - 2024

Ontdek onze hoogtepunten in onze beurswereld. Dompel jezelf onder in Weidmüller's beurswereld en leer meer over de onderwerpen Smart Factory, oplossingen voor de werkvloer, end-to-end verbindingen en interfaces, Photovoltaics, Klippon Engineering en spannende productinnovaties.

Henk & Fred Event

Van 19 t/m 21 september staat Weidmüller Benelux op het Henk & Fred Event in Houten.

Het meest spraakmakende event voor jou als installatieprofessional staat weer voor de deur! Een gezellig dagje uit met je collega’s waar je de nieuwste innovaties en ontwikkelingen ontdekt voor de E- en W-installateur. Met livemuziek van René Karst (Liever te dik in de kist), lezingen van o.a. Robert Doornbos, Henry Lootens en Roel Ritsma en je maakt kans op een jaar lang gratis broodje bal. Dat wil je niet missen!

Je vindt ons op stand #160.

Electronics & Applications '23

Van 26 t/m 28 september staat Weidmüller Benelux op Electronics & Applications '23

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen

Je vindt ons op stand #7B102

Machinebouw Event

Het Machinebouw event 2023 staat in het teken van praktische toepasbaarheid van Industrie 4.0, Big Data, IIoT voor machinebouw en haar klanten. Met als thema: Machinebouw, van traditioneel naar smart. Het event vindt plaats op 12 december in het Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch.