HomeCorporateBedrijfsbrochure

Bedrijfsbrochure

Heeft u behoefte aan meer dan high-tech componenten en oplossingen? Wij zijn uw partner voor de beste verbindingen in industriële Connectiviteit. Let’s connect.

 

Wist u dat Weidmüller staat voor prestaties, bekwaamheid en betrouwbaarheid sinds 1850? Of dat wij vertegenwoordigd in zijn 80 landen over de hele wereld? Het is voor ons belangrijk dat u niet alleen onze producten en oplossingen kent, maar dat u ook weet wat onze waarden, onze oorsprong en onze cultuur zijn. Want het zijn deze connecties die ons uw partner in Industrial Connectiviteit maken.

Vandaag de dag zijn elektronica en elektrische aansluiting een essentieel onderdeel geworden van ons dagelijkse leven. Onze producten en oplossingen ontwikkelen razendsnel, de wereldwijde markt creëert nieuwe behoeften en het is sneller en complexer. Deze Industrial Connectivity markt leeft door het maken van verbindingen. Onze producten en oplossingen sluiten energie, signalen en data aan in industriële omgevingen. Maar het is niet alleen een kwestie van high-tech componenten.

 

Door onze samenwerking met wetenschappelijke- en onderzoeksinstellingen, zijn wij vandaag al op zoek naar de oplossingen van morgen.

Door onze nauwe teamverbanden denken wij als één geheel.

Met onze oorsprong in diverse delen van de wereld kennen wij uw markten. Verbindingen zijn de gemeenschappelijke, onveranderlijke rode draad in de Weidmüller Wereld.

We uiten deze sterke punten door middel van onze slogan: Let's connect. We zijn zeer verheugd om contact met u te maken. Lees meer over ons in onze nieuwe bedrijfsbrochure.

Download bedrijfsbrochure (UK)
Company brochure Download