HomeCorporateBeurzen

Beurzen

Weidmüller kunt u bezoeken op de volgende beurzen en evenementen.

 
 
 

Elektro Vakbeurs Hardenberg 2017

  

Ontmoeten en beleven! Daar draait het om bij Elektro Vakbeurs. Dé vakbeurs waar alle disciplines van elektrotechniek samenkomen: installatie, industrie en energie. In een ontspannen sfeer spreekt u bestaande relaties en legt u de basis voor nieuwe samenwerkingen. Machines en systemen zo verbinden dat er intelligente, zelforganiserende netwerken ontstaan wordt steeds belangrijker binnen de elektrotechniek. Laat u door vooruitstrevende organisaties informeren, inspireren en adviseren over vraagstukken uit de elektrotechniek. 

 

 

  • Evenementenhal Hardenberg
  • Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

  • 12, 13 en 14 december 2017

 

 
 
 
 

De beste verbindingen op de Hannover Messe 2017

Ontmoet uw partner in industriële connectiviteit van april 2017

Wij verwelkomen u graag op 's werelds toonaangevende industriële vakbeurs in Hannover

Let's Connect

 

Op de Hannover Messe ervaart u hoe onze innovatieve oplossingen blijven groeien in lijn met de behoeften van een dynamische markt met toegevoegde waarde in uw industrieën en toepassingen. Kom naar onze stand, waar we u graag informeren over onze producten, oplossingen, diensten en energiebeheer in overeenstemming met ISO 50001.

 

Onze innovaties wachten op u!

Industry 4,0 - Samen op weg naar de Smart Factory

Geïndividualiseerde, zeer flexibele, geautomatiseerde productie-eenheden lijken, als het gaat om de industrie 4.0, nog steeds gezien te worden als visie op de toekomst. Weidmüller biedt als pionier al concrete oplossingen die industriële bedrijven in staat stelt zich voor te bereiden op het "Internet of Things" en productiecontrole via de "Big Data Cloud '- zelfs voor bestaande machinefabrieken.

 

  • Hannover, Hannover Messe
  • 24-28 april 2017
 

Industrial Ethernet 2017, Nijkerk, NL

 

Nu is Industrial Ethernet al niet meer weg te denken binnen de productie omgeving. De procesautomatisering sluit zich hier snel bij aan. Dit biedt tal van voordelen waaronder; snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering. Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen die een industrie de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche.

 

FHI en PI Nederland organiseren samen Industrial Ethernet om de gebruikers en potentiële gebruikers te informeren over de mogelijkheden van Industrial Ethernet. Hierbij kijken we gezamenlijk hoe we het maximale uit Industrial Ethernet kunnen halen. U krijgt een collectief consult met volledige informatie over de basis, het gebruik maar vooral de integratie en de mogelijkheden hiervan, waarbij de innovatie net is begonnen en de mogelijkheden eindeloos zijn. 

 

 

  • Hart van Holland

  • Berencamperweg 12 (voor navigatie Berencamperweg 4)

  • 3861 MC Nijkerk

  • 16 maart 2017

  • Standnummer 6

 

 Klik hier om u te registeren voor Industrial Ethernet op 16 maart!