HomeCorporateBeurzen

Beurzen

Weidmüller kunt u bezoeken op de volgende beurzen en evenementen.

 
 
 
 
 
 

The World of Technology and Science 2016

 

Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 oktober 2016 komen de werelden van Automation, Laboratory, Motion & Drives en Electronics bijeen in de Jaarbeurs Utrecht.

 

WoTS is de technologievakbeurs met innovaties en kennisoverdracht. Ontdek hoe de oplossingen van Weidmüller de efficiëntie, betrouwbaarheid en kwaliteit in diverse industrieën en toepassingen verhogen.

Wij nodigen u van harte uit op onze stand Hal 10 / Stand B041 om onze hoogtepunten persoonlijk aan u te presenteren.

 

Wij hebben er zin in, u komt toch ook?

 

 • De Jaarbeurs
 • Jaarbeursplein

  3521 AL UTRECHT

 • 4-7 oktober 2016

 

Klik hier om u te registeren voor de WOTS met relatiecode WOTS1389!

 

 

De beste verbindingen op de Hannover Messe 2016

Ontmoet uw partner in industriële connectiviteit van april 2016

Wij verwelkomen u graag op 's werelds toonaangevende industriële vakbeurs in Hannover

Let's Connect

 

Op de Hannover Messe ervaart u hoe onze innovatieve oplossingen blijven groeien in lijn met de behoeften van een dynamische markt met toegevoegde waarde in uw industrieën en toepassingen. Kom naar onze stand, waar we u graag informeren over onze producten, oplossingen, diensten en energiebeheer in overeenstemming met ISO 50001.

 

Onze innovaties wachten op u!

Industry 4,0 - Samen op weg naar de Smart Factory

Geïndividualiseerde, zeer flexibele, geautomatiseerde productie-eenheden lijken, als het gaat om de industrie 4.0, nog steeds gezien te worden als visie op de toekomst. Weidmüller biedt als pionier al concrete oplossingen die industriële bedrijven in staat stelt zich voor te bereiden op het "Internet of Things" en productiecontrole via de "Big Data Cloud '- zelfs voor bestaande machinefabrieken.

 

 • Hannover, Hannover Messe
 • 25-29 april 2016
 

Industrial Ethernet 2016, Rotterdam, NL

 

Nu is Industrial Ethernet al niet meer weg te denken binnen de productie omgeving. De procesautomatisering sluit zich hier snel bij aan. Dit biedt tal van voordelen waaronder; snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering. Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen die een industrie de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche.

 

FHI en PI Nederland organiseren samen Industrial Ethernet om de gebruikers en potentiële gebruikers te informeren over de mogelijkheden van Industrial Ethernet. Hierbij kijken we gezamenlijk hoe we het maximale uit Industrial Ethernet kunnen halen. U krijgt een collectief consult met volledige informatie over de basis, het gebruik maar vooral de integratie en de mogelijkheden hiervan, waarbij de innovatie net is begonnen en de mogelijkheden eindeloos zijn. 

 

 • De Kuip
 • Van Zandvlietplein 1 

  3077 AA ROTTERDAM

 • 17 maart 2016

 

 Klik hier om u te registeren voor Industrial Ethernet op 17 maart!