HomeCorporateBeurzen

Beurzen

Weidmüller kunt u bezoeken op de volgende beurzen en evenementen.

 
 

Machinebouw 2016

  

Op 8 december 2016 vindt de derde editie van het  Machinebouw event plaats in Hart van Holland te Nijkerk. Het event biedt een sterk netwerk aan machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

 

Met een uitgebreid lezingenprogramma worden bezoekers geïnformeerd over thema's zoals intelligente sensoren, datahandling, motion control, engineering, installatie optimalisatie, voorspellend machine onderhoud en bekabeling. De sprekers en deelnemers van dit event laten in één dag zien hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.

 

Marcel Tuit zal op deze dag een lezing verzorgen over:

Predictive maintenance/ Voorspellend onderhoud

Met voorspellend onderhoud kunt u 40% van uw kosten besparen.

Met geavanceerde analyse technieken kan een brede range applicaties gemonitord en voorspeld worden. Weidmuller heeft dit inmiddels ruimschoots intern getest en er zijn ook eerste pilot tests uitgevoerd bij klanten. Tijdens deze presentatie zal een praktijkcase behandeld worden en daarmee predictive maintenance concreet gemaakt. Oftewel: Vandaag al weten, wat er morgen gaat gebeuren.

 

Wij hebben er zin in, u komt toch ook?

 

 • Hart van Holland Nijkerk
 • Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk

 • 8 december 2016, standnummer 17

 

Klik hier om u te registreren voor Machinebouw 2016

 

Elektro Vakbeurs Hardenberg 2016

  

Ontmoeten en beleven! Daar draait het om bij Elektro Vakbeurs. Dé vakbeurs waar alle disciplines van elektrotechniek samenkomen: installatie, industrie en energie. In een ontspannen sfeer spreekt u bestaande relaties en legt u de basis voor nieuwe samenwerkingen. Machines en systemen zo verbinden dat er intelligente, zelforganiserende netwerken ontstaan wordt steeds belangrijker binnen de elektrotechniek. Laat u door vooruitstrevende organisaties informeren, inspireren en adviseren over vraagstukken uit de elektrotechniek. 

 

Bezoek ons op stand 567

 

 • Evenementenhal Hardenberg
 • Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

 • 29, 30 november en 1 december 2016

 

Klik hier om u te registreren voor de Elektro Vakbeurs Hardenberg

 

PROFIdag 2016

  

Door de PI vereniging wordt de jaarlijkse PROFIdag georganiseerd, het jaarlijkse evenement betreffende Industriële Communicatie binnen de besturingstechniek, waar leverancier, eindgebruiker en systeem integrator elkaar ontmoet. Naast PROFINET, PROFIBUS en IO-Link komen er veel verschillende thema’s aan bod.

 

 

Ook wordt er op 1 december ingegaan op PROFINET in de cloud, status en diagnosemeldingen, de interactie tussen mens, machine en robots en het gebruik van draadloos en glasvezel in combinatie met PROFIBUS en PROFINET. Daarnaast wordt er veel uitleg gegeven over het veelbesproken IO-Link en zullen we aandacht besteden aan EMC problematiek.

 

Wij hebben er zin in, u komt toch ook? Bezoek ons op stand 16

 

 • Evoluon
 • Noord Brabantlaan 1a
  5652 LA Eindhoven

 • 1 december 2016

 

Klik hier om u te registreren voor de PROFIdag

 
 

The World of Technology and Science 2016

 

Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 oktober 2016 komen de werelden van Automation, Laboratory, Motion & Drives en Electronics bijeen in de Jaarbeurs Utrecht.

 

WoTS is de technologievakbeurs met innovaties en kennisoverdracht. Ontdek hoe de oplossingen van Weidmüller de efficiëntie, betrouwbaarheid en kwaliteit in diverse industrieën en toepassingen verhogen.

Wij nodigen u van harte uit op onze stand Hal 10 / Stand B041 om onze hoogtepunten persoonlijk aan u te presenteren.

 

Wij hebben er zin in, u komt toch ook?

 

 • De Jaarbeurs
 • Jaarbeursplein

  3521 AL UTRECHT

 • 4-7 oktober 2016

 

Klik hier om u te registeren voor de WOTS met relatiecode WOTS1389!

 

 

De beste verbindingen op de Hannover Messe 2016

Ontmoet uw partner in industriële connectiviteit van april 2016

Wij verwelkomen u graag op 's werelds toonaangevende industriële vakbeurs in Hannover

Let's Connect

 

Op de Hannover Messe ervaart u hoe onze innovatieve oplossingen blijven groeien in lijn met de behoeften van een dynamische markt met toegevoegde waarde in uw industrieën en toepassingen. Kom naar onze stand, waar we u graag informeren over onze producten, oplossingen, diensten en energiebeheer in overeenstemming met ISO 50001.

 

Onze innovaties wachten op u!

Industry 4,0 - Samen op weg naar de Smart Factory

Geïndividualiseerde, zeer flexibele, geautomatiseerde productie-eenheden lijken, als het gaat om de industrie 4.0, nog steeds gezien te worden als visie op de toekomst. Weidmüller biedt als pionier al concrete oplossingen die industriële bedrijven in staat stelt zich voor te bereiden op het "Internet of Things" en productiecontrole via de "Big Data Cloud '- zelfs voor bestaande machinefabrieken.

 

 • Hannover, Hannover Messe
 • 25-29 april 2016
 

Industrial Ethernet 2016, Rotterdam, NL

 

Nu is Industrial Ethernet al niet meer weg te denken binnen de productie omgeving. De procesautomatisering sluit zich hier snel bij aan. Dit biedt tal van voordelen waaronder; snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering. Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen die een industrie de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche.

 

FHI en PI Nederland organiseren samen Industrial Ethernet om de gebruikers en potentiële gebruikers te informeren over de mogelijkheden van Industrial Ethernet. Hierbij kijken we gezamenlijk hoe we het maximale uit Industrial Ethernet kunnen halen. U krijgt een collectief consult met volledige informatie over de basis, het gebruik maar vooral de integratie en de mogelijkheden hiervan, waarbij de innovatie net is begonnen en de mogelijkheden eindeloos zijn. 

 

 • De Kuip
 • Van Zandvlietplein 1 

  3077 AA ROTTERDAM

 • 17 maart 2016

 

 Klik hier om u te registeren voor Industrial Ethernet op 17 maart!